Hírek

A rész, amiben újraegyesülnek – Jóbarátok különkiadás előzetes

Kétperces előzetest kapott az egy hét múlva érkező Jóbarátok különkiadás, ami a hat jóbarát mellett számos meglepetésvendéget is ígér.

Végre itt van! Már alig kell egy hetet várni (az amerikaiaknak) a Jóbarátok újraegyesülésre és az HBO Max már az előzetest is közzétette.

Az egyórás előre nem megírt Jóbarátok különkiadás Jennifer Anistont, Courteney Coxot, Lisa Kudrowt, Matt LeBlancot, Matthew Perry-t és David Schwimmert is szerepelteti.

A tíz évadot megélt és azóta is imádott sitcom szereplői ráadásul az eredeti forgatási helyszínre, a Warner Brothers burbanki stúdiójában frissítik fel az emlékeinket – írja a Deadline.

Már az előzetesből is kiderül, hogy az eredeti hatos mellett feltűnik majd néhány emlékezetes mellékszereplő is, akiket már mi is csokorba szedtünk ebben a cikkben. Ha Jóbarátok mellékszereplők, akkor a Janice-t alakító Maggie Wheeler nem hiányozhat, de feltűnik majd a Richardot játszó Tom Selleck is. Mellettük a Jóbarátokhoz nem köthető sztárok  színesítik majd a műsort. Többek között David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Kit Harington, Lady Gaga is feltűnik majd, de Cara Delevigne is, aki Rachel ominózus koszorúslány ruhájában rója a kifutót.

A különkiadást Ben Winston rendezte és producerként sokak mellett az eredeti hármas, Kevin Bright, Marta Kauffman és David Crane áll a háttérben.

A nem megírt rész híréről először 2020 februárjában írtunk, majd márciusban jött a hideg zuhany, hogy a májusra tervezett rész a járvány miatt minimum egy hónapot csúszik. Az egy hónapból végül egy teljes év lett, de május 27-én végre látható lesz a nosztalgiázó különkiadás.

Az újraegyesülés különlegességét növeli, hogy az HBO Max egy nappal a premier előtt „Friends Reunite for Friends” estéket szervez több helyszínen is. A kiválasztott vendégek mellett rajongók is csatlakozhatnak majd a New Yorkban és Los Angelesben tartott szabadtéri vetítésekre is.

A magyar nézők sajnos nem lesznek ilyen szerencsések, mivel az HBO Maxon debütáló Jóbarátok különepizód egyelőre nem lesz elérhető az HBO Go-n.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com