Hírek

A sarkvidéken rekedt George Clooney – The Midnight Sky előzetes

Előzetest kapott a George Clooney-rendezte The Midnight Sky. A Netflix sarkkörön és űrben játszódó drámája ráadásul a színésszel a főszerepben érkezik!

Úgy tűnik, a filmkészítők továbbra sem akarnak a Földön maradni: ezúttal George Clooney és a Netflix alkotása repít minket az űrbe, miközben a színészt megtartja a szeles, rideg jégtakarón.

Gyönyörű és hatásos előzetesben nézhetünk bele a Clooney-rendezte The Midnight Skyba!

A forgatókönyv Lily Brooks-Dalton Good Morning, Midnight című regényén alapszik és párhuzamosan meséli el a főszereplő Augustine megpróbáltatásait a sarkvidéken, illetve űrhajós társainak utazását, akik éppen hazatérnének az űrből. A férfi azonban mindent megtesz, hogy ezt megakadályozza, mivel a Föld élhetetlenné vált egy különös természeti katasztrófa miatt.

A dupla Clooney és az erős alapanyag azonban csak a kezdet: a filmben szerepel még Felicity Jones, David Oyelowo, Kyle Chandler és Tiffany Boone is, míg a forgatókönyvet Brooks-Dalton regénye alapján az a Mark L. Smith jegyzi, aki A visszatérő és az Overlord című filmeket is írta.

A The Midnight Sky zenéjét pedig a kétszeres Oscar-díjas Alexandre Desplat szerezte, akinek munkáit olyan filmekben hallhattuk, mint a Kisasszonyok, a Kutyák szigete, A király beszéde vagy a szobrokat érő A víz érintése és A Grand Budapest Hotel.

A most megjelent előzetes pedig csak tovább csigázza az érdeklődésünket.

A The Midnight Skyt ugyan elküldi limitált számú moziba a Netflix, de a széleskörű bemutató dátuma december 23. Azaz tökéletes karácsonyi ajándékot kaphatunk a streamingtől, ha beváltja a film a hozzá fűzött reményeket.

Clooney-t utoljára egyébként A 22-es csapdája című minisorozatban láthattuk tavaly. Egészestés filmben viszont a 2016-os Pénzes cápa és Ave, Cézár! óta nem szerepelt. Rendezőként pedig 2017-ben jeleskedett, amikor a Coen-fivérek forgatókönyvét vitte filmvászonra, ez volt a Suburbicon: Tiszta udvar, rendes ház. Most tehát a Netflix égisze alatt mindkét szerepében visszatér a The Midnight Sky című sci-fivel.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com