Fókuszban Hírek

A Sherlock 4. évadának előzetese még több feszültséget ígér

Sherlock-The-Abominable-Bride-Sherlock-with-violinVégre megérkezett a Sherlock várva várt 4. évadának előzetese. A bemutató azt sejteti, hogy a legendás detektívről szóló sorozat jövőre minden eddiginél akciódúsabb és nyomasztóbb epizódokkal fog visszatérni.

A viktoriánus korba helyezett karácsonyi különkiadás után a jelenbe tér vissza Sherlock Holmes a BBC sorozatának új évadában. A San Diego-i Comic-Conon vasárnap mutatták be a közönségnek a Sherlock 4. évadának trailerét, mely akciódúsabbnak és sötétebb hangulatúnak tűnik az eddigi epizódoknál. Láthatjuk a sorozat egyik új főgonoszát is, akit a Wayward Pinesból is ismert Toby Jones fog játszani.

Az alkotókkal és színészekkel való panelbeszélgetés során a John Watson feleségét, Mary Morstant alakító Amanda Abbingon elmondta, hogy az új évad „a legnyomasztóbb dolog, amit Steven [Moffat] és Mark [Gatiss] valaha írt”. Sue Vertue producer megnyugtatásul elárulta, hogy a humort sem száműzték a sorozatból.

Ahogy a korábbi években, az alkotók ezúttal is három kulcsszót adtak meg, amik az új évadhoz kapcsolódnak: Thatcher, Smith és Sherrinford – adta hírül a denofgeek. A „Sherrinford” név különösen érdekesnek tűnik, hiszen több nem-kanonikus Sherlock Holmes-történetben is így hívták a harmadik Holmes-fivért, akinek létezésére a múlt évad végén a sorozaton belül is utalást ejtettek.

Az új évad 2017 január elején kerül adásba a BBC műsorán.

Címkék

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés