Hírek

A Sherlock 4. évadának előzetese még több feszültséget ígér

Sherlock-The-Abominable-Bride-Sherlock-with-violinVégre megérkezett a Sherlock várva várt 4. évadának előzetese. A bemutató azt sejteti, hogy a legendás detektívről szóló sorozat jövőre minden eddiginél akciódúsabb és nyomasztóbb epizódokkal fog visszatérni.

A viktoriánus korba helyezett karácsonyi különkiadás után a jelenbe tér vissza Sherlock Holmes a BBC sorozatának új évadában. A San Diego-i Comic-Conon vasárnap mutatták be a közönségnek a Sherlock 4. évadának trailerét, mely akciódúsabbnak és sötétebb hangulatúnak tűnik az eddigi epizódoknál. Láthatjuk a sorozat egyik új főgonoszát is, akit a Wayward Pinesból is ismert Toby Jones fog játszani.

Az alkotókkal és színészekkel való panelbeszélgetés során a John Watson feleségét, Mary Morstant alakító Amanda Abbingon elmondta, hogy az új évad „a legnyomasztóbb dolog, amit Steven [Moffat] és Mark [Gatiss] valaha írt”. Sue Vertue producer megnyugtatásul elárulta, hogy a humort sem száműzték a sorozatból.

Ahogy a korábbi években, az alkotók ezúttal is három kulcsszót adtak meg, amik az új évadhoz kapcsolódnak: Thatcher, Smith és Sherrinford – adta hírül a denofgeek. A „Sherrinford” név különösen érdekesnek tűnik, hiszen több nem-kanonikus Sherlock Holmes-történetben is így hívták a harmadik Holmes-fivért, akinek létezésére a múlt évad végén a sorozaton belül is utalást ejtettek.

Az új évad 2017 január elején kerül adásba a BBC műsorán.

Címkék
Avatar

Dancsi Ágnes

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya