Hírek

A Simpson család új évadjában meghal az egyik főszereplő

simpsonsVéget ér az egyik főszereplő élete A Simpson család 25. vagy 26. évadában. A hírt a tévésorozat executive producere, Al Jean jelentette be a 25. szezonját ünneplő széria telekonferenciáján – írta a The Hollywood Reporter.

Most készül az a forgatókönyv, amelyben egy szereplő távozik az élők sorából – mondta a producer. Egy ilyen fordulat szerinte „jó érzelmi töltetet” ad a történetnek.

Jean nem nevezte meg távozó karaktert, de annyit elárult, hogy az a színész, aki a szereplőnek a hangját adja, Emmy-díjat kapott alakításáért.

Ez nem szűkíti le túlságosan a kört, ugyanis a sárga családról szóló sorozat főbb szereplőit, köztük a Bartot, Lisát, Homert és Marge-ot megszólaltató színészek már mind megkapták az elismerést. Hank Azaria pedig három Emmyt is átvehetett a szériában nyújtott különböző alakításaiért.

Biztosat tehát csak 2014 közepén vagy végén lehet majd megtudni, amikorra a 26. szezon is befejeződik.

A Simpson családban, amely a Fox televízió leghosszabban futó sorozata, eddig hét szereplő hunyt el, köztük Ned felesége, Maude Flanders a 11. évadban, Homer Las Vegas-i felesége, Amber pedig a 16. évadban.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya