Hírek

A SkyShowtime bevezető ajánlata: örökre fél áron streamelhetsz

A SkyShowtime című streaming-szolgáltatás ma válik elérhetővé Magyarországon is.

A SkyShowtime streamingszolgáltatása ma válik elérhetővé Albániában, Csehországban, Magyarországon, Koszovóban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. Azok az új előfizetők, akik a skyshowtime.com weboldalon keresztül regisztrálnak a korlátozott ideig érvényes ajánlatra, 50%-os kedvezményt kapnak az alapcsomag havi előfizetési díjából – méghozzá nem csak meghatározott időre, hanem örökre, írja a csatorna sajtóközleménye.

A kedvezményes ajánlattal Magyarországon a havi előfizetés díja 1.999 forint helyett 999 forint lesz.

A bevezetéstől kezdve az alábbi filmek lesznek elérhetők a nézők számára: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman és a Top Gun: Maverick.

Ezenfelül az előfizetők számos különböző sorozathoz is hozzáférhetnek majd, mint például: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order 21. évad, Let The Right One In, Mayor of Kingstown 1. és 2. évad, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy és Yellowstone.

A következő hónapokban a SkyShowtime-ra érkező új filmek és sorozatok közül pedig kiemelik a következőket: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (1. évad), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone és The Great Game.

Amellett, hogy a SkyShowtime az előfizetők számára közvetlenül elérhető a www.skyshowtime.com weboldalon és a SkyShowtime alkalmazáson keresztül az Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston és LG TV-n, a SkyShowtime ma bejelentette, hogy együttműködést kötött a Samsunggal is: február 14-től az előfizetők így egyes meghatározott Samsung Smart TV-ken keresztül is nézhetik a SkyShowtime-ot.

A SkyShowtime a Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios és Peacock új prémium filmsorozatait, gyerek- és családi tartalmait, filmjeit és sorozatait vonultatja fel kínálatában. A SkyShowtime „fél áron örökre” ajánlata csak korlátozott ideig érhető el, és feltételekhez kötött.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com