Hírek

A Sony két filmmel bővíti a Pókember-univerzumot 2020-ban

A stúdió két Marvel-Sony premierdátumot tűzött ki 2020-ban, hogy pontosan mik ezek a filmek, az egyelőre nem ismeretes. 

Két fontos premierdátumról rántotta le a leplet a Sony. Marvel koprodukcióban készül majd két, ezidáig ismeretlen projekt, melyeket 2020-ra időzít a stúdió. Az egyelőre cím nélküli futó szuperhősmozikat július 10-én, illetőleg október 2-án mutatják be. Közülük az októberi premier egy már létező film folytatása lesz.

Bár még semmilyen részlet nem ismeretes, a nyári film valószínűleg egy újabb Pókember-gonoszt vezet be Morbius személyében, akit az Oscar-díjas Jared Leto formál meg. Az újabb Sony antihőst Daniel Espinosa rendezi. A karaktert a hetvenes években alkották meg Pókember ellenfelének, története szerint egy tudós, miközben egy vérbetegség ellenszerét kutatja, megfertőződik egy vámpírvírussal és éles fogakat növeszt, valamint szomjúságot kezd érezni a vér iránt.

Az októberi premier a Venom folytatása lehet, miután a Tom Hardy főszereplésével készült első részt a kínai premier igazi sikerfilmé varázsolta, így a Sony jó eséllyel az utolsó pennyt is igyekszik kifacsarni a karakterből. Az első rész az Államokban ezidáig 210 millió, világszerte pedig 570 millió dollárt hozott a stúdió konyhájára.

 

 

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com