Hírek

A Sony két filmmel bővíti a Pókember-univerzumot 2020-ban

A stúdió két Marvel-Sony premierdátumot tűzött ki 2020-ban, hogy pontosan mik ezek a filmek, az egyelőre nem ismeretes. 

Két fontos premierdátumról rántotta le a leplet a Sony. Marvel koprodukcióban készül majd két, ezidáig ismeretlen projekt, melyeket 2020-ra időzít a stúdió. Az egyelőre cím nélküli futó szuperhősmozikat július 10-én, illetőleg október 2-án mutatják be. Közülük az októberi premier egy már létező film folytatása lesz.

Bár még semmilyen részlet nem ismeretes, a nyári film valószínűleg egy újabb Pókember-gonoszt vezet be Morbius személyében, akit az Oscar-díjas Jared Leto formál meg. Az újabb Sony antihőst Daniel Espinosa rendezi. A karaktert a hetvenes években alkották meg Pókember ellenfelének, története szerint egy tudós, miközben egy vérbetegség ellenszerét kutatja, megfertőződik egy vámpírvírussal és éles fogakat növeszt, valamint szomjúságot kezd érezni a vér iránt.

Az októberi premier a Venom folytatása lehet, miután a Tom Hardy főszereplésével készült első részt a kínai premier igazi sikerfilmé varázsolta, így a Sony jó eséllyel az utolsó pennyt is igyekszik kifacsarni a karakterből. Az első rész az Államokban ezidáig 210 millió, világszerte pedig 570 millió dollárt hozott a stúdió konyhájára.

 

 

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya