Hírek

A Sony véletlenül a trailer helyett az egész filmjét feltöltötte YouTube-ra

A Khali the Killer félperces teasere helyett az egész filmet posztolta a Sony hivatalos YouTube csatornájára.

A Sony igencsak meglepte a Khali the Killer című érkező film rajongóit csütörtök reggel, amikor a film red band, vagyis korhatáros trailerének kellett volna megjelennie. A mindössze 46 másodperces klip helyett a Sony az egész filmet posztolta hivatalos YouTube csatornájára, így a szemfülesebb internetezők már tegnap reggel belenézhettek Jon Matthews véres akciófilmjébe.

Sőt, a kevésbé szemfülesek is. A film ugyanis nem kevesebb, mint nyolc óráig (!) megtekinthető volt a filmforgalmazó csatornáján, mielőtt lekerült volna. A videót majdnem 11,000-en látták mielőtt a Sony illetékesei törölték volna, míg a félperces teasert azóta sem sikerült feltölteni.

A Sony Pictures Home Entertainment nem kommentálta a történteket.

Matthews filmjének főhősét, a címszereplő bérgyilkost Richard Cabral játssza, akinek végső munkája gajra megy, mikor elkezd empátiát érezni áldozatai iránt.

A film dévédépremierjét augusztus 31-ére tűzte ki a forgalmazó az Egyesült Államokban, mozikban a tervek szerint nem terjesztik a filmet.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..