Hírek

A Sony véletlenül a trailer helyett az egész filmjét feltöltötte YouTube-ra

A Khali the Killer félperces teasere helyett az egész filmet posztolta a Sony hivatalos YouTube csatornájára.

A Sony igencsak meglepte a Khali the Killer című érkező film rajongóit csütörtök reggel, amikor a film red band, vagyis korhatáros trailerének kellett volna megjelennie. A mindössze 46 másodperces klip helyett a Sony az egész filmet posztolta hivatalos YouTube csatornájára, így a szemfülesebb internetezők már tegnap reggel belenézhettek Jon Matthews véres akciófilmjébe.

Sőt, a kevésbé szemfülesek is. A film ugyanis nem kevesebb, mint nyolc óráig (!) megtekinthető volt a filmforgalmazó csatornáján, mielőtt lekerült volna. A videót majdnem 11,000-en látták mielőtt a Sony illetékesei törölték volna, míg a félperces teasert azóta sem sikerült feltölteni.

A Sony Pictures Home Entertainment nem kommentálta a történteket.

Matthews filmjének főhősét, a címszereplő bérgyilkost Richard Cabral játssza, akinek végső munkája gajra megy, mikor elkezd empátiát érezni áldozatai iránt.

A film dévédépremierjét augusztus 31-ére tűzte ki a forgalmazó az Egyesült Államokban, mozikban a tervek szerint nem terjesztik a filmet.

Avatar

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya