Hírek

Star Trek: Discovery 2. évad előzetes

A Star Trek: Discovery második évada januárban jön, de ma éjjel megérkezett az előzetese, ami talán visszavisz a gyökerekhez.

A külön univerzummá épült csillagbirodalom újabb sorozata, a Discovery nem sokkal az első évad első epizódja után megkapta a zöld utat a folytatásra. Noha nem indult rosszul, kollégánknak az első rész után tavaly ilyenkor azért voltak aggályai, hogy méltó lesz-e az új széria a Star Trek hagyományokhoz, vagy pedig inkább a 2009-es egészestés filmváltozatok rebootját kapjuk meg. Aztán az évad vége felé kiderült, nincs ok az aggodalomra, a Discovery a legnagyobb trekkerek kedvét sem veszi el.

Idővel kiderült az is, hogy noha egy másik sorozat kedvéért, de Patrick Stewart újra Jean-Luc Picard kapitány bőrébe bújik, ami egy újabb gesztus a geekek részére. A Discoveryben viszont egy másik ismerős arccal találkozhatunk. Még ugyanabban a hónapban megtudtuk, hogy az első évadból kimaradt Spock elsőtisztet a 2. évadban Gregory Peck unokája, Ethan Peck alakítja majd.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com