Hírek

A Star Wars szereplőválogatásának felhívása kering az interneten?

star wars 7Gőzerővel beindult a találgatás az internetre felkerült angliai Disney casting felhívás miatt – ami valószínűleg a Star Wars új epizódjának szereplőit keresi. 

A JediNews nevű honlap fedezte fel, majd futótűzként kezdett el terjedni, hogy a felhívásban lévő két főszereplőt (18 év körüli lány és 19-23 év körüli fiú) a Star Wars új részéhez keresik. A Lucasfilm nem kívánta kommentálni a találgatásokat, ezzel szemben a BBC is a Csillagok háborúja szereplőválogatásaként könyvelte el az alábbi képet:

Star wars castingA felhívás szerint egy árva lány és egy apátlan fiú szerepére keresnek két fiatalt. A Film/ hosszas fejtegetésbe kezdett és végül arra jutottak, hogy a két gyerek nem kötődik se a Skywalker, se a Solo vérvonalhoz: „Ahogy a szereplőválogatás felhívásából is látszik, a két karakter főszereplő lesz. Ha hihetünk annak, hogy Mark Hamill és Harrison Ford is benne lesznek az új részben, akár egyiküknek, akár mindkettejüknek születtek gyermekei, a jelen felhívásban szereplő Rachel és Thomas nem rokonaik – mivel történetük szerint egyiküknek sincsen apja. Továbbá, tekintve hogy 19 év körüliek, semelyik öregebb karakterhez (Obi-Wan Kenobi, Mace Windu stb.) sem fűzhetik őket közvetlen rokoni szálak.”

Ne feledjük el, hogy ezek mind találgatások – és tegyük hozzá azt is, hogy a Disney mennyire hálás lehet a rengeteg ingyen marketingért, amit ezek a fel-felröppenő pletykák generálnak.

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com