Hírek

A Star Wars VII sztárja lesz a főhőse egy posztapokaliptikus trilógiának

daisy_ridley_reyDaisy Ridley, a J.J. Abrams-féle Star Wars folytatásban Rey szerepét alakító színész lesz Patrick Ness Chaos Walking trilógiája filmes változatának főszereplője – adta hírül a Variety.

A posztapokaliptikus young adult történet – mely 2008 és 2010 között magyar fordításban is megjelent már Kés a zajban, Válasz és kérdés valamint Háború a békéért címmel – egy olyan világban játszódik, ahol minden élőlény hallja a másik gondolatát. Az első rész főszereplője egy fiú, aki fényt derít egy városát behálózó hazugságra, ezért menekülnie kell. Kutyájával az oldalán rábukkannak egy különös és csendes lányra (valószínűleg őt játssza majd Ridley), akivel közösen folytatják az előttük álló rögös utat – a felnőtté válásét.

A stáb további tagjai közül egyelőre csak a rendező személye ismert, aki nem más, mint A Bourne-rejtély, a Mr. és Mrs. Smith és A holnap határa című filmeket is jegyző Doug Liman. A forgatást várhatóan csak jövőre kezdik, ami már csak a felkért színésznő elfoglaltságai miatt sem meglepő, hiszen Ridley jelenleg ezen és a Star Wars VIII-on kívül még két másik projektben is érdekelt.

Hancsók Barnabás

Hancsók Barnabás

Hancsók Barnabás 2010 óta ír cikkeket a Filmtekercsnek, volt rovatvezető és olvasószerkesztő. Specializációja az adaptáció, a sci-fi, a vígjáték és a társadalmi dráma, szívesen ír szerzői, bűnügyi és dokumentumfilmekről is.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..