Hírek

A Stranger Things alkotóit verbális zaklatással vádolják

Egy szemtanú szerint a Duffer testvérek a Stranger Things forgatásai alatt nőket zaklattak szóban. Az alkotópáros azóta reagált a vádakra.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Netflix egyik legnépszerűbb alkotása, a Stranger Things című sorozat egy stábtagja, Peyton Brown nyilatkozott a napokban a Duffer testvérekről. Nőnapon Instagram-posztjában nyilatkozta azt, hogy nem tér vissza a 3. évad forgatására, mert tanúja volt, ahogy „két nagy hatalommal rendelkező férfi több nőt is szóban zaklatott”. A posztban nem nevezte meg a Duffer tesókat, később azonban kiderült, hogy róluk volt szó.

stranger things

Peyton Brown szerint a testvérek zaklattak, fenyegettek és sértegettek. Egyeseket pedig ki kellett rúgni az akaratukból. Végül Matt és Ross Duffer is megszólalt az ügyben: „Nagyon sajnáljuk, hogy volt, aki kellemetlenül érezte magát a forgatásokon”.

A Netflix vizsgálatot indított az ügyben, és azóta kiderült, hogy nem találtak semmi olyan hibás tevékenységet, ami ne fordulna elő egy átlagos forgatáson.

Dufferék még annyit tettek hozzá: „Fontosnak tartjuk, hogy ne alakuljanak ki téves képek a forgatásainkról. Hiszünk abban, hogy nemtől, származástól, szexuális orientációtól és mindentől függetlenül mindenkivel tisztességesen kell bánni. Továbbra is azon leszünk, hogy biztonságos és csapatmunkára alkalmas körülményeket teremtsünk a forgatásainkon.”

Podcast

Hirdetés

Hirdetés