Hírek

A Stranger Things sztárja biszex simlist alakít egy új Netflix filmben

Millie Bobby Brown, a Stranger Things Elevenje ismét összeáll a streaming óriással: ezúttal egy young adult regény adaptációjában kerül a képernyőre. Jön a The Girls I’ve Been – írja a Deadline.

Újabb izgalmas alkotás készülődik a Netflix háza táján, ráadásul a streaming oldal két nagyágyújának sztárjaival. A Stranger Things Millie Bobby Brownja egy biszex con artistot alakít majd Jason Bateman, az Ozark főszereplőjének producerelése mellett. Nem mellesleg éppen most jelölték Emmy-re mindkét dráma sorozatot.

Íme a 2020-as Emmy (meglepetés?) jelöltjei

A The Girls I’ve Been címen futó film egy young adult regény feldolgozása lesz Tess Sharpe írónőtől, amely csak 2021 januárjában jelenik majd meg. A történetben egy profi csaló lánya, Nora sok mindent ellesett anyjától, így amikor ex-barátjával és jelenlegi barátnőjével véletlenül egy bankban ragadnak egy rablás során, a bankrablóknak fogalmuk sincs, hogy kivel is állnak szembe. A könyv egy izgalmas és csavaros thrillernek ígérkezik, amelyben a főszereplő lánynak minden manipulatív képességét és ravaszságát össze kell szednie, hogy épségben kiszabaduljanak a szituációból.

Nem ez az egyetlen jövőbeli közös projektje a színésznőnek a streaming oldallal, hiszen most szeptemberben érkezik az Enola Holmes, amelyben a híres detektív – akit Henry Cavill alakít – húgát játssza majd Brown további olyan sztárok mellékszereplésével mint Helena Bonham Carter, Sam Clafin és Fiona Shaw. A Time Lost című családi dráma, ami szintén a Netflixen debütál majd pedig egyenesen Brown és testvére, Paige eredeti ötletén alapszik majd.

És persze itt a Stranger Things is, ami várhatóan 2021 elején érkezik a 4. évaddal, addig is itt egy spoileres előzetes.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.