Hírek

A Szárnyas fejvadász 2049 hologramja szerepelni fog Danny Boyle új filmjében

Ana de Armas is csatlakozott az egyelőre cím nélküli romantikus vígjáték szereplőgárdájához.

A romantikus filmek császára, Richard Curtis írta Danny Boyle legújabb filmjének forgatókönyvét, amiről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy romantikus vígjátékról van szó, ami – az IMDb szerint – a hatvanas vagy a hetvenes években fog játszódni. A szereplőgárdát jelenleg Lily James, Kate McKinnon, Himesh Patel, Ed Sheeran és újonnan érkezőként Ana de Armas alkotja – derült ki a Deadline cikkéből.

A kubai származású színésznő több filmben is feltűnt az elmúlt években (Kopp-kopp, Kőkezű, Haverok fegyverben), eddigi legkiemelkedőbb szerepe a tavalyi Szárnyas fejvadász 2049-ben volt, ahol Ryan Gosling Joi nevű hologram feleségét alakította. Azóta szerepelt a Corazon című kisfilmben – amit a héten mutatnak be a Tribeca Filmfesztiválon – illetve az idén nyáron mozikba érkező Three Seconds című akcióthrillerben Clive Owen, Rosamund Pike és Joel Kinnaman oldalán.

A Boyle-Curtis projektről egyelőre még találgatni lehet, ha hihetünk az IMDb Trivia fülhöz írt megjegyzésének, akkor a film egy musical lesz, ami a The Beatles együttesről fog szólni. Tekintve, hogy az énekes Ed Sheeran is a szereplőgárda része, elég valószínű, hogy tényleg fontos lesz a zene a filmben.

Rácz Viktória

Rácz Viktória a Zsigmond Király Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett 2017-ben és az ELTE filmtudomány mesterszakán diplomázott 2019-ben. Több portálra és nyomtatott újságba is ír kritikákat, elemzéseket. A Filmtekercs.hu szerkesztőcsapatának tagja.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com