Hírek

A szerelmes Pedro Pascal és Ethan Hawke Almodóvar westernjében – Strange Way of Life előzetes

Cannes-ban mutatják majd be Pedro Almodóvar legújabb munkáját. A rövidfilmes westernben Pedro Pascal és Ethan Hawke szerepelnek. Íme a Strange Way of Life előzetese!

Második angol nyelvű filmjét (az első a The Human Voice volt) készítette el a spanyol rendező ikon, Pedro Almodóvar. A Strange Way of Life egy különleges western lesz, amely összehozza nekünk Pedro Pascalt és Ethan Hawke-ot; a szó szoros értelmében.

A Cannes-ban májusban debütáló rövidfilm megkapta az első előzetesét, amelyben 25 év után keresztezi egymás útját Silva (Pascal) és Jake (Hawke).

A történetben Jake a helyi seriff, aki fiatalabb korában legjobb barátjával, Silvával töltötte legtöbb idejét. A két férfi, akiket anno közös munkákra béreltek fel most, egy negyed évszázadot követően találkozik újra, amikor Silva felkeresi a seriffet. Az első közös este után azonban kiderül, hogy a találkozásnak nemcsak szentimentális oka van.

Az Almodóvar írta és rendezte Strange Way of Life a két főszereplőt alakító duó mellett felvonultatja José Condessat, Jason Fernándezt, Sara Sálamot és Mano Ríost is.

A film versenyen kívül premierezik a Cannes-i Filmfesztiválon idén májusban, hogy aztán május 26-án Spanyolországban kerüljön először a nagyközönség elé a mozikba. A világ további pontjaira a Mubi, a Pathé és a Sony Pictures juttatja majd el a filmet. Hazai forgalmazásról egyelőre nem tudni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com