Hírek

A Szólíts a neveden rendezője Seth Rogennel áll össze

Az olasz Luca Guadagnino egy elfoglalt ember. A Searchlight keretei közt most Seth Rogen és Evan Goldberg forgatókönyvéből készít egy új filmet.

Vegyük sorra, miket csinál manapság a Szólíts a neveden és a 2018-as Sóhajok rendezője, Luca Guadagnino. Szeptemberben láthatjuk tőle a We Are Who We Are című young adult minisorozatot, melynek általa készített nyolc része az HBO-n debütál. Továbbá már előkészületi fázisban van a Blood on the Tracks című projekt, ami Bob Dylan azonos című 1975-ös albumán alapszik – főszerepben Chloe Grace Moretz.

Ezek mellett pedig bejelentették a Szólíts a neveden folytatását, a Találj rám! azonban még nem rendelkezik premierdátummal és egyéb konkrétumokkal. Se A sebhelyesarcú, illetve A legyek ura feldolgozása nincs még produkciós fázisban.

Seth Rogent legközelebb duplán láthatjuk az An American Pickle című filmben.

Most pedig Seth Rogen és állandó alkotótársa Evan Goldberg szkriptjéből is dolgozni fog. Ezek ketten Scott Bowers második világháborús veterán és elsőrangú kerítő történetét ültetik a nagyvászonra. Bowers, miután harcolt Ivo Dzsimán is, hazatérve egy hollywoodi benzinkúton szervezett randevúkat meleg filmsztároknak 1940 és ’80 közt – az AIDS-járvány kezdetéig.

A biszexuális karakter életútjáról 2017-ben mutattak be dokumentumfilmet,

ami Bowers saját könyve, a Full Service: My Adventures in Hollywood and the Secret Sex Lives of the Stars című kötetből készült. A történet inspirációként szolgált többek közt Ryan Murphy számára is, aki minisorozatában, a Hollywoodban is utalt erre a jelenségre.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya