Hírek

A szörnyek összeállnak a Godzilla x Kong: Az új birodalom előzetesében

Eddig egymás ellen, most egymás oldalán harcol majd Godzilla és Kong. A két szörny összeáll a Godzilla x Kong: Az új birodalom című grandiózus és igen látványos akciófilmben.

Újabb darabbal bővül a Legendary Entertainment és a Warner Bros. szörnyuniverzuma. A Godzilla, a Kong: Koponya sziget és a Godzilla Kong ellen után most érkezik a Godzilla x Kong. A filmtörténet két legikonikusabb szörnye ismét a nagyvásznon küzd, ezúttal azonban nem egymás ellen, hanem egymás mellett.

A Godzilla x Kong: Az új birodalom előzetese gigászi csatát ígér, amelyben a két szörny, no meg egy maréknyi ember próbálja felvenni a harcot egy eddig ismeretlen majomszabásúval.

A korábbi filmektől megszokott erős vizuális világ, illetve már megismert és új karakterek és sztárok várnak ránk a tavasszal érkező akciófilmben. Visszatér az univerzumba Rebecca Hall, Brian Tyree Henry és Kaylee Hottle, újoncként pedig csatlakozik a filmhez Dan Stevens, Rachel House, Fala Chen és Alex Ferns.

A rendezői székben a Godzilla Kong ellent is elhozó Adam Wingard foglal helyet, míg a forgatókönyv Terry Rossio, Simon Barrett és Jeremy Slater triójától érkezik.

A történetben Godzilla és Kong segíti az emberiséget egy sosem látott szörny elleni küzdelemben. A film állítólag a Koponya sziget rejtélyeit is belevonja a történetszálba, így igazi csemegének számít majd a rajongóknak.

A Godzilla x Kong: Az új birodalom március 28-án érkezik a magyar mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com