Hírek

Európa, az amcsik játszótere – A szürke ember előzetes

Befutott – mit futott, valósággal száguldott – a Russo testvérek (Amerika Kapitány: A tél katonája, Bosszúállók: Végjáték) legújabb akciófilmje, A szürke ember előzetese, és úgy tűnik, egy nagybetűs adrenalinkoktélt sikerült összedobni.

A Marvel moziuniverzum harmadik fázisának megkoronázása után a testvérpár komolyabb vizekre evezett, ennek eredményeként született meg a Tyler Rake: A kimenekítés és a Cherry. Ám az előbbiekkel ellentétben A szürke ember száz százalékban Russo-termék. A rendezői szék mellett Anthony és Joe neve megtalálható a producerek és a forgatókönyvírók között is.

A Mark Greaney könyve alapján készült film középpontjában a CIA zsoldosa, a hírhedt Sierra Six, Court Gentry (Ryan Gosling) áll. Miután véletlenül felderíti az ügynökség sötét titkait, Gentry ellen széleskörű, Európát átívelő hajtóvadászat indul Lloyd Hansen (Chris Evans) vezetésével.

Goslingot több mint tíz évvel a Drive – Gázt! követően újra egy csendes gyilkos szerepében láthatjuk, míg Chris Evans a Tőrbe ejtve után újra rosszfiúként tündökölhet. A két főszereplő mellett felbukkan még többek között Ana de Armas és Billy Bob Thornton is.

A Netflix eddigi legdrágább filmjeként (200 millió dolláros költségvetés) A szürke embernek komoly elvárásoknak kell megfelelnie, de az előzetes alapján úgy tűnik, képes lesz megugrani a lécet.

A szürke ember július 22-től látható a Netflix kínálatában.

A cikk a Filmtekercs.hu gyakornoki programjának keretében készült.

Erdei Róbert Bence

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com