Hírek

Tovább árnyalnák E. L. James szürkéjét

Fifty_Shades_Grey_Movie_Pictures_From_SetEgy amerikai prémium kábelcsatorna, a Starz vezetősége az utóbbi évek legnagyobb bestselleréből, A szürke ötven árnyalatából szeretne sorozatot készíteni.

Chris Albrecht, a csatorna vezérigazgatója arról számolt be, hogy már megkeresték a forgatókönyv szinopszisával. A sorozat három évad hosszúságú lenne, minden szezon a trilógia egy-egy könyvét dolgozná fel. A kábelcsatornás feldolgozás mellett szól, hogy nem kellene aggódni a korhatáros besorolás miatt, mint a mozifilm esetében, így jóval merészebben nyúlhatnának a témához.

A szürke ötven árnyalatának adaptációs jogai a Universal stúdiónál és a Focus Featuresnél vannak, és egyelőre nem tartják kitűnő ötletnek, hogy tévésorozat készüljön az erotikus trilógiából.

E. L. James sikerkönyvéből Sam Taylor-Johnson (John Lennon – A fiatal évek) rendezésében, Dakota Johnson (Need for Speed) és Jamie Dornan (Árnyak verőfényben) főszereplésével már forgatják a filmet. A magyar bemutató 2015. február 12-én lesz.

Végh Márton

Gondolatban voltam már tanár, író, fényképész, operatőr és vágó. Jelenleg a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatójaként az újságírás foglalkoztat leginkább. Ezen a területen úgy érzem kibontakoztathatom írói ambícióimat, ráadásul mindezt összeköthetem filmek iránti rajongásommal, ami egész életemet végigkísérte:

Gyermekként lenyűgözött nagypapám videótékája. Általános iskolásként a kamera előtt, középiskolásként a kamera mögött tevékenykedtem. 2005-ben egy filmes pályázat fődíjaként egy hetes hollywoodi vakáción vehettem részt, majd jegyeket kezeltem a helyi multiplexben. Egyetemi záródolgozatomat a magyar horrorfilmek utáni kutatásnak szenteltem, jelenleg pedig a Filmtekercs gyakornoki programjának köszönhetem, hogy kapcsolatom a filmekkel tovább mélyíthetem.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com