Hírek

A Tabu 2. évadának 75%-át megírta már Steven Knight

Steven Knight egy friss interjúban belengette, hogyan is áll a Tabu 2. évada. Lássuk, mikor is kerül elénk a Tom Hardy-vezette sorozat folytatása.

A Collidernek adott interjút nemrég Steven Knight, a Tabu és nem mellesleg a Peaky Blinders, a Spencer, a See és sok izgalmas alkotás írója és kreátora.

Ebben pedig arról beszélt, hogyan is áll a folytatás. A hírek pedig felemásak.

Egyrészről jó hír, hogy állítólag az új évad forgatókönyve lassan teljesen kész. A 8 részből 6-ot már meg is írtak a Tabuhoz. A probléma azonban az, hogy Tom Hardy egyszerűen túlságosan elfoglalt. Maga Knight sem panaszkodhat, hiszen sorra kapja a munkákat, a színészt mégis nagyon nehéz elcsípni egy ilyen volumenű alkotáshoz. Pedig maga Hardy is lelkes a projekttel kapcsolatban.

Nem csoda, hogy Knight szerint nem lesz egyszerű menet tető alá hozni a Tabu 2. évadát, hiszen a főszereplő Tom Hardy valóban igen csak elfoglalt lesz a közeljövőben. Jövőre érkezik a Havoc című akciófilmje, másik négy projekt pedig a kezdeti fázisoknál jár. A War Party a tengerészgyalogsághoz rendeli majd ki a színészt, míg a The Things They Carried a vietnámi háborúba küldi majd el Hardy-t Pete Davidson, Tye Sheridan és Bill Skarsgård oldalán. Ezek mellett érkezik egyszer a Mad Maxfolytatás is, amelyet ismét George Miller rendez majd.

És ez még nem minden! Tom Hardy Channing Tatum mellett az afganisztáni evakuálásról szóló filmben is szerepel majd.

Mindezen tervek mellett nem csoda, hogy Steven Knight szerint legkorábban 2023 elején tudnak majd elkezdeni forgatni. Akkor azonban reméljük minél hamarabb összeáll majd a folytatás és elénk kerülhet a Tabu 2. évada.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés