Hírek

A Ten Thousand Ships Trónok harca prequel ismét sínen van

Trónok harca rajongók ismét örülhetnek: ismét vitorlát bontott a Ten Thousand Ships prequel – írta a Trónok harca-regények szerzője, George R.R. Martin a blogján. A Nymeria hercegnőjét követő készülő sorozat új írót kapott Eboni Booth személyében.

Miközben az HBO a Sárkányok háza második évadjára készül, George R.R. Martin már új vizekre evez – jobban mondva egy korábbihoz tér vissza, hiszen a Trónok harca eseményei előtt 1000 évvel játszódó Ten Thousand Ships egyike volt annak az öt sorozattervnek, melyet az HBO fejleszteni kezdett különböző írókkal. A Ten Thousand Shipsen Szigorúan bizalmast is jegyző Brian Helgeland kezdett el dolgozni, de a Mózes-legendára hajazó történet valahogy nem akart összeállni, így úgy tűnik a produkció megvált a szerzőtől, akit a nemrégiben Pulitzer-díjat nyert Eboni Booth váltott.

„Csodálatosan tehetséges drámaíró, akivel öröm együtt dolgozni”– írta róla Martin – Nagyon izgatottan vagyunk valamennyien… bár még mindig megpróbáljuk kitalálni, hogyan fogunk kifizetni tízezer hajót, háromszáz sárkányt és azokat az óriás teknősöket.”

Nem ez az egyetlen új Trónok harca-tartalom, ami készülőben van: bár a Jon Snow előtörténet egyelőre polcra került, A Knight of the Seven Kingdoms nemcsak hogy zöldlámpát kapott, de már a Fekete tükör kapcsán ismerős Owen Harris személyében a rendezője, Peter Claffey és a mindössze kilenc éves, de már közel egy tucat szerepet maga mögött tudó Dexter Sol Ansell személyében pedig a két főszereplője is megvan a hat részesre tervezett első évadnak.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com