Hírek

A The Book of Boba Fett sorozat így kapcsolódik majd az eredeti Star Wars filmekhez

The-Book-of-Boba-Fett-Temuera-Morrison

A The Book of Boba Fett színésze, Temuera Morrison elmondta, miként lesz a sorozat a The Mandalorian folytatása és hogyan mutat többet a főhős múltjából.

A Disney és a Lucasfilm közelgő The Book of Boba Fett sorozata nem egyszerűen a The Mandalorian második évadának folytatása lesz, hanem sokkal jobban fog kapcsolódni az eredeti trilógiához, mint azt eddig gondoltuk. Temuera Morrison, vagyis Boba Fett megformálója megerősítette egy Rotten Tomatoes interjúban (amit a Dark Horizons szemlézett), hogy nagyobb hangsúlyt fog kapni a karakter háttértörténete. A szereplő kapcsán számos kérdés felmerült a Star Wars rajongókban, miután látták a fejvadászt A Birodalom visszavágban és A Jedi visszatérben is.

„Látni fogjuk a múltját, hogy merre volt A Birodalom visszavág óta. Valaki rávilágított, hogy ő egy ideje egy helyen ragadt, és most jött el az idő, hogy valóban visszatekintsünk az útjára és többet tudjunk meg róla” – mondta a színész.

Ledurrant a bébicsősz, sztoriról egy szót se! – The Mandalorian (2. évad)

Morrison úgy folytatta, hogy előnyt jelentett számára, hogy a karakter eddig egy fehér folt volt a nézők számára. Kiemelte, hogy Robert Rodriguez rendezővel egy dinamikus módon tudták bemutatni Boba Fettet Pedro Pascal mandalori karaktere mellett.

Morrison a folytatással kapcsolatban is izgatott. A The Book of Boba Fett sorozaton nagy nyomás, ami az eredeti trilógiából és már a The Mandalorianből is ered.

„Remélem, sikerül megfelelnem az elvárásoknak… egy ilyen sorozat kapcsán megérzed, hogyha működik, vagy sem. A visszatérés a The Mandalorian második évadában megtörtént, még nagyobb elvárásokat szülve. Elégedett vagyok, úgy gondolom, remek munkát végeztünk.”

Morrison megerősítette, Robert Rodriguez több epizódot is rendezett a sorozatból, de számos más rendező is lehetőséget kapott. Rodriguez, Jon Favreau és Dave Filoni executive producerei a sorozatnak. A sorozat premierjét 2021 decemberére tervezik.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.