Hírek

A The Boys még lenyomhatja a Netflixet is nézettségben

Az Amazon Prime első igazán bombasztikus sikerévé avanzsált a The Boys a most futó 2. évaddal. A Netflix streaming-tartalmainak jó részére is ráver a nézettség szintjén.

A Forbes cikke szerint a Garth Ennis képregényéből készült anti-szuperhőstörténet, a The Boys új szezonja hatalmas nézettségeket produkál. A sorozat idén a COVID-19 által okozott rendhagyó körülmények miatt hétről hétre mutatja be újabb epizódjait, melyek igen nagy sikerrel futnak az Amazon Prime streaming-szolgáltatón.

Agyvelővel tarkított képregénylapok – The Boys (2. évad)

Az elmúlt héten a Cobra Kai című Karate kölyök folytatás (2,17 milliárd nézett perc) és a Lucifer (1,42 milliárd perc) előzte csak meg a The Boyst – mindkettő a Netflix terméke. Szoros harmadikként 891 millió perccel a dobogón díszeleg a 18-as karikás, meglehetősen vad és erőszakos széria. Ez hatalmas mérföldkő az Amazon számára,

megduplázták az előző évad nézettségét.

A The Boys 3. évadát már bejelentették. Új szereplőként köszönthetik a rajongók majd Jensen Acklest, aki a sorozat kreátorával, Eric Kripkével már rengeteget dolgozott együtt az Odaáton. Emellett pedig elindultak a hírek arról, hogy egy esetleges spin-offot is elindítanának, mely egy fiatal szuperhősök számára fenntartott főiskolán játszódna.

Az Amazon Prime zászlóshajóját azonban hamarosan új követi: már készül A Gyűrűk Ura sorozat, amihez szintén nagy reményeket fűz a szolgáltató, tekintve, hogy óriás pénzeket öltek az elkészültébe.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya