Hírek

A The Father után a The Son-ban is szerepel Anthony Hopkins

Anthony Hopkins Oscar-díjat nyert Az apa (The Father) című drámában nyújtott alakításáért, most pedig akár duplázhat is. Florian Zeller trilógiájának második felvonásában ugyanis visszatér a színész.

Zeller érzékeny drámája, amelyet saját színházi darabjából írt és rendezett a filmvászonra komoly szakmai és közönség-siker volt az év elején. Olyannyira, hogy a Filmakadémia két arany szoborral is díjazta a végeredményt.

Anthony Hopkins demenciával küzdő apája a fiatalon elhunyt Chadwick Boseman utolsó alakítását felülmúlva kapta meg az Oscar-díjat. A történet pedig folytatódik.

A The Father egy trilógia első darabja csupán, amelyet a The Son követ majd. A film főszerepében ezúttal Hugh Jackmant láthatjuk, olyan alkotók mellett, mint Vanessa Kirby és Laure Dern.

A Collider híre szerint az impozáns stábhoz pedig Hopkins is becsatlakozott. A forgatási munkálatok már le is mentek, bő egy hete jelentette be a rendező, hogy végeztek a felvételekkel.

A történet természetesen ismét a családi kötelékekre épül: a középpontban most Peter áll, akit Jackman formál meg. A sztori elején a férfi idilli életet él új feleségével és kisbabájukkal, egészen addig, amíg a volt feleség be nem toppan a mindennapjaikba tinédzser fiúkkal az oldalán.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Anthony Hopkins kit alakít majd a The Sonban. Ahogy arról sincsenek még pontos információk, mikor is kerül elénk a film.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com