Hírek

A Trónok harca Missandeijével itt a Négy esküvő és egy temetés sorozatváltozatának előzetese

Megérkezett az előzetes a Hulu egyik legújabb sorozatához, amelyet Mindy Kaling jegyez. A hónap végén már érkezik is a Négy esküvő és egy temetés sorozat!

A Hollywoodban egyre jobban befutó Mindy Kaling (The Office, The Mindy Project, Ocean’s 8), akit legközelebb Emma Thompson oldalán láthatunk a Late Night című filmben (már ha valaha is behozzák a hazai mozikba) alkotta újra a ’90-es évek egyik legikonikusabb romkomját. Az eredeti Négy esküvő és egy temetésben Andie MacDowell és Hugh Grant szeretnek egymásba. Az új változat szintén néhány londoni barátra fókuszál majd egy kicsit terjedelmesebb kiadásban.

A Hulu égisze alatt készült el a limitált széria, amely 12 epizódot számlál. A sorozatot Kaling mellett Matt Warburton hozza el nekünk. A történet Maya köré épül, aki New Yorkban él és egy szenátornak dolgozik. Egy régi iskolatárs esküvője révén azonban Londonba kell utaznia. A reptéren belehabarodik egy ismeretlen férfibe, akiről hamar kiderül, hogy egyik jó barátjának a kedvese. A sorozat humort, intrikát, politikát ígér, de mindenekelőtt persze a szerelem és a barátság erejéről mesél majd.

A főszereplőt a Trónok harcából jól ismert Nathalie Emmanuel alakítja. A további szereplők Zoe Boyle, Guz Khan, Sophia La Porta, Harish Patel, Nikesh Patel, John Reynolds, Rebecca Rittenhouse és Brandon Mychal Smith.

A Négy esküvő és egy temetés már a hónap legvégén, azaz július 31-én elindul a Hulun.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com