Hírek

A Trónok harca sztárja lesz az új Sarah Connor

emilia-clarke-photoA Trónok harca című sorozatból csöppent a következő Terminátor-filmbe Emilia Clarke, és már érzi a különbséget.

A színésznő játssza majd Sarah Connort, a gépek elleni harcot vezető John Connor édesanyját, és ennek megfelelően kell kinéznie. Clarke-ot szigorú diétára fogták, és egy ideje már az edzőteremben telnek a napjai. „Kickbokszolok, súlyt emelek, és mindenféle közelharcot tanulok – mondja a 26 éves színésznő. – Ezen kívül annyiféle fegyverrel kellett már lőnöm, hogy megszámolni sem tudom. A legdurvább viszont az, hogy semmi olyat nem ehetek, ami finom, mert szálkásan izmos kell hogy legyek. Hal meg saláta: ez a menü. De nehogy bárki is azt higgye, hogy panaszkodom. Pontosan tudom, mekkora mázlim van ezzel a filmmel!”

Avatar

UIP Magyarország

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya