Hírek

A Tűzgyűrű anime a második évaddal zárul

A Netflix bejelentette a Tűzgyűrű: Senki földje második évadának premierdátumát is: április 19.

A Tűzgyűrű: Senki földje az utóbbi évek egyik emlékezetes animéje volt. A Guillermo del Toro által megalkotott Pacific Rim, azaz Tűzgyűrű univerzumba illeszkedett, ám nem felülnézetből, a világmegmentő hősök szemszögéből mutatta be a Kaijuk által ostromlott Föld védelmét (mint a filmek), hanem két árva testvér utazását követte nyomon a Mad Max filmeket idéző ausztrál sivatagban.

A Tűzgyűrű univerzumban játszódó Senki földje magasan felülmúlja a filmeket, színes és lelkes élményt kínál (…) egyetlen epizódja is többet ad, mint a két mozifilm”– írtuk a sorozat kritikájában.

A sorozat most megkapja második, egyben utolsó évadát – írja a Deadline. Az korábban nem volt egyértelmű, hogy ez az évad vajon lezárja-e a sorozatot, de a Netflix döntése megszületett. Nem is panaszoljuk: Hayley és Taylor története jól lekerekítetté válhat még egy évadnyi epizód révén.

A Netflix közölte az évad premierdátumát is: április 19-én érkezik.

Ez egy felnőtt anime. Nem bánik kesztyűs kézzel sem a halállal, sem az érzelmekkel. Néhány pontján a Mad Maxet vagy a Fallout sorozatot idézi. És mégis: a szeretetre méltó testvérpár egyfajta szelídséget lop be a máskülönben a posztapokaliptikus felálláshoz illő, akciódús történetbe, különös módon puhává, emberközelivé varázsolva az élményt” – írtuk a sorozatról. Így aztán nagyon is várjuk a második évadot és a történet lezárását.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!