Hírek

A Vasember 3 hozta a legtöbb bevételt a mozikban világszerte 2013-ban

Iron-Man-4A Robert Downey Jr. címszereplésével készült Vasember 3 című filmre 1,215 milliárd dollár (261 milliárd forint) értékben váltottak jegyet a Box Office Mojo összesítése szerint.

A Gru 2 került a kasszasikerlista második helyére 918 millió dollárral. A bevételi toplista harmadik helyét Az éhezők viadala: Futótűz című film szerezte meg 795 millió dollárral. A Halálos iramban 6 lett a negyedik 788 millió dollár jegybevétellel.

A Vareity híre szerint a toplista első 10 helyén nyolc olyan alkotás áll, amely korábbi filmek folytatása vagy újrafeldolgozása, és három animációs film is bekerült a legtöbb bevételt hozó tíz film közé.

Alfonso Cuaron Gravitáció című 3D filmje, amelyet októberben mutattak be, a lista hetedik helyét szerezte meg 653 millió dollár bevétellel. A decemberben bemutatott A hobbit: Smaug pusztasága című film is bekerült az első tíz közé, a kilencedik helyen 614 millió dollárral.

Az amerikai mozik számait bemutató, a hátteret megvilágító részletesebb cikkünkhöz ide kattints!

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés