Hírek

A végcél Oroszország 2018 – Előzetes

Az HBO Latin America és az HBO Europe nemrég jelentette be első saját gyártású koprodukcióját, A végcél Oroszország 2018 (Destino Rusia 2018) című tízrészes dokumentumfilm-sorozatot, amely az idei oroszországi labdarúgó-világbajnokságra készülő sztárjátékosok intim, személyes történeteit mutatja be.

Miközben a rajongók izgalma egyre fokozódik, A végcél Oroszország 2018 egészen közelről, mélységben mutatja be a szenvedélyt, a barátságokat, a szolidaritást és az eredményeket a futball világában, egyenesen Latin-Amerika és Európa vezető játékosainak és közvetlen környezetüknek elmesélésében.

A tíz harmincperces epizód tizenkét országot felölelve nyújt bepillantást abba, hogy az élsportolók milyen utat tesznek meg a világ sportszínpadáig, miközben sajátosan személyes megközelítésével ünnepli a futballt mint egyetemes sportágat.

Roberto Ríos, az HBO Latin America saját gyártású produkciókért felelős alelnöke elmondta, hogy „nagy várakozással tekintünk az HBO Latin America és az HBO Europe közti együttműködés elé, amelyhez hasonlóra korábban még nem volt példa. Az általunk gyártott 2010-es A végcél Dél-Afrika és a 2014-es A végcél Brazília után most először összefogva, közösen készítünk egy saját gyártású dokumentumfilm-sorozatot, amely egyedülálló, magával ragadó, személyes módon mutatja be a futballt és a világbajnokságot, azt az eseményt, amely az egész világot összehozza.”

Miguel Salvat, az HBO España saját gyártású tartalmakért felelős vezetője, kreatív producere úgy nyilatkozott, hogy „az HBO Europe nagy örömére szolgál, hogy most először együttműködhetünk latin-amerikai kollégáinkkal, akik korábban már megcsináltak két sikeres Végcél-sorozatot a dél-afrikai és a brazíliai világbajnokság során. Ezúttal a projekt még nagyívűbb, számos olyan ország színeit és érzelmeit megmutatjuk, amelyekben a futball összehasonlíthatatlan szenvedély tárgya, az HBO-ra jellemző egyedi látásmódú történetmeséléssel.”

A sorozat heti rendszerességgel, eredeti nyelven magyar felirattal érkezik az HBO GO-ra, illetve május 3-tól az HBO csatornáin is látható lesz.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..