Hírek

A végtelenbe és tovább! – készül a Lightyear Chris Evansszel

Lightyear-Chris-Evans

A Disney bejelentette: készül a Buzz Lightyear film, amiben Chris Evans adja a csillagharcos hangját.


Hirdetés

A Disney befektetői nap múlt héten nem csak a Marvel moziuniverzumának, vagyis már tévés univerzumának bejelentéseiről szólt, de egy régi ismerős is visszatér majd egy viszonylag új formátumban. A Pixar háza táján ugyanis készül egy Buzz Lightyear film, ami az űrhajós ifjú küldetéseiről fog szólni.

A Toy Story játékfigurája spin-offot kap, de szó sincs itt játékról, a Toy Story világán belüli Lightyear filmet fogjuk látni – írja a Dark Horizons.

A sci-fit Angus MacLane fogja rendezni és a hős hangját Chris Evans, vagyis Amerika kapitány adja.

Bábu vagyok, de a drótot én rángatom – Toy Story 4.

A színész Instagram oldalán kommentálta a hírt, ahol tisztázta, merre is fog tovább haladni az ikonikus Tim Allen karakter története.

„Egy álom válik valóra, hogy a Pixarral dolgozhatok. A kezdetektől hatalmas rajongója vagyok a filmjeiknek. A csapatom alig tudta palástolni izgatottságát, mikor mondták, a Pixar rám gondolt. Csak annyit mondtak Buzz Lightyear. Nem tudtam mire gondolnak, hiszen Buzz Lightyear nem más, mint Tim Allen és senki más nem helyettesítheti őt. Kellett tudnom, hogy ez a karakter más és miért érdemes ezt a történetet elmesélni.”

Evans továbbá megnyugtatta a Toy Story rajongókat, hogy jó irányba halad a projekt. A negyedik Toy Story film egy új irányba vitte el a játékfigurák történetét, valódi érzelmekkel rendelkező karaktereket láttunk, akik nem csupán életre kelt játékok voltak. Az eddigi információk szerint a Lightyear pedig ennek a lélegző világnak lesz egy szelete, egy film a filmes világban, ami alapján a galaktikus hős figurája és készült.

A tervek szerint a Lightyear 2022. június 17-én jut el a mozikba, aztán „a végtelenbe és tovább”.

Ti mit gondoltok a készülő Buzz Lightyear filmről? Chris Evans megfelelő színész lesz a feladatra?

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés