Hírek

A végtelenbe és tovább! – Lightyear előzetes

Lightyear-Chris-Evans

Toy Story spin-off filmjéhez megérkezett az első előzetes. A Pixar Lightyear produkciója június közepén kerül a mozikba.

A Lightyear a híres Buzz Lightyear történetét, vagyis intergalaktikus kalandjait meséli el. Az új Pixar animációt kizárólag mozikban csodálhatjuk meg, ellentétben a korábbi filmekkel, mint a 2020-as Lelki ismeretek, amely egyesen a Disney+ streaming csatornáján landolt. Ennek a közönség és a Pixar sem igazán örült, főleg hogy a Raya és az utolsó sárkány és az Encanto is kapott valamicske helyet a mozikban még a pandémia ellenére is. Ráadásul a film kalandos és látványos előzetese arról árulkodik, hogy ez a film bőven kiérdemli azt a bizonyos széles vásznat.

Buzz Lightyear film fényét külön emeleti, hogy Chris Evans, vagyis Amerika kapitánya adja a csillagharcos hangját.

További színészek, akik a hangjukat adják a produkcióhoz: Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Keke Palmer, Efren Ramirez, Peter Sohn, Dale Soules, Taika Waititi és Isiah Whitlock Jr. A rendező Angus MacLane, aki 2013-ban a Toy Story – Terror! című animációs rövidfilmet és 2011-ben a Toy Story hősei: A kis krumpli című filmet rendezte.

Ráadásul a film pörgősnek, viccesnek és ambiciózusnak tűnik. Itt látható a másfél perces TV spot előzetes:

A legutóbbi film, vagyis a Toy Story 4. megtartotta a hangulatot és a színvonalat is, így méltó folytatása lett az immáron történelminek számító, 1995-ben debütált, első 3D-animációval készített Toy Story-nak. S ugyan a Pixarra nem jellemző a franchise építés, a Toy Story-val kivételt tett, és nem is hibázott. Emiatt kíváncsian várjuk az idei folytatást!

A Lightyear bemutatója 2022. június 17-én lesz.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com