Hírek

Mesésen ijesztő – A végzet órája új előzetes

A hangulatfestő első előzetes után megérkezett az informatívabb, de ugyanolyan varázslatos második trailer Eli Roth A végzet órája (The House With A Clock in Its Walls) című filmjéhez.

Az elsősorban horrorfilmjeiről ismert színész-rendező, Eli Roth családbarátabb vizekre evezett A végzet órája (The House With A Clock in Its Walls) című fantasyjével – ez az első munkája, amelyik nem R besorolást kapott. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a film híján lenne a különös szörnyeknek – csak éppen a rémisztgetés fokát most a kiskamaszok ingerküszöbéhez igazította.

A főszerepben a 10 éves Lewis (Owen Vaccaro) áll, aki bácsikájához (Jack Black) költözik egy házba, melynek szívében egy hatalmas óra kattog. A varázslókat, boszorkányokat és egyéb rejtelmeket rejtő kúria később rengeteg veszélyt tartogat hősünk számára,

ráadásul még a holtakat is sikerül felébresztenie.

A végzet órája John Bellaris regénye alapján készült, Black és Vaccaro mellett pedig Cate Blanchett és Kyle MacLachlan is játszik benne. A magyar premierdátum még nem nyilvános, ám mivel magyar címe már van a filmnek, várhatóan a szeptember 21-i amerikai premier környékén mi is láthatjuk.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com