Hírek

Mesésen ijesztő – A végzet órája új előzetes

A hangulatfestő első előzetes után megérkezett az informatívabb, de ugyanolyan varázslatos második trailer Eli Roth A végzet órája (The House With A Clock in Its Walls) című filmjéhez.

Az elsősorban horrorfilmjeiről ismert színész-rendező, Eli Roth családbarátabb vizekre evezett A végzet órája (The House With A Clock in Its Walls) című fantasyjével – ez az első munkája, amelyik nem R besorolást kapott. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a film híján lenne a különös szörnyeknek – csak éppen a rémisztgetés fokát most a kiskamaszok ingerküszöbéhez igazította.

A főszerepben a 10 éves Lewis (Owen Vaccaro) áll, aki bácsikájához (Jack Black) költözik egy házba, melynek szívében egy hatalmas óra kattog. A varázslókat, boszorkányokat és egyéb rejtelmeket rejtő kúria később rengeteg veszélyt tartogat hősünk számára,

ráadásul még a holtakat is sikerül felébresztenie.

A végzet órája John Bellaris regénye alapján készült, Black és Vaccaro mellett pedig Cate Blanchett és Kyle MacLachlan is játszik benne. A magyar premierdátum még nem nyilvános, ám mivel magyar címe már van a filmnek, várhatóan a szeptember 21-i amerikai premier környékén mi is láthatjuk.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya