Hírek

A világpremierrel egy időben érkezik az HBO GO-ra a Jóbarátok: újra együtt

Tegnap, mikor megérkezett a régóta várt Jóbarátok különkiadás előzetese, még úgy tudtuk, csak az amerikai HBO Max-ra érkezik a reunion. Ma azonban befutott a hír: a világpremierrel egy időben, május 27-én, csütörtöktől az HBO GO-n, tehát Magyaroroszágon is azonnal elérhető lesz a Jóbarátok új, egyszeri epizódja.

Tegnap, mikor megérkezett a régóta várt Jóbarátok különkiadás előzetese, még úgy tudtuk, csak az amerikai HBO Max-ra érkezik a reunion. Ma azonban befutott a hír: a világpremierrel egy időben, május 27-én csütörtöktől az HBO GO-n, tehát Magyaroroszágon is elérhető lesz a Jóbarátok új, egyszeri epizódja.

A kedvelt sitcom különkiadását már régóta várja a népes rajongótábor.

Ezalatt nem elsősorban az utolsó epizód óta eltelt 16 évre gondolok, hanem a járványhelyzet okozta csúszásra, ami miatt a forgatási munkálatok is a tervezettnél később kezdődtek. Most viszont nem csupán annak örülhetünk, hogy nem csupán a világpremier ideje közeleg, de a magyar közönség is azzal egy időben láthatja.

Mint tegnap írtuk, a Jóbarátok: újra együtt című speciális epizódban egy egész csapatnyi különleges vendégszereplő jelenik meg, többek között David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai.

A legnépszerűbb Jóbarátok-mellékszereplőknek külön cikket is szántunk, nem csoda, hogy közülük többen vissza is térnek az új részben:

Miattuk is szeretjük – Kedvenc mellékszereplőink a Jóbarátokban

Az epizódot Ben Winston rendezte, aki egyben executive producer is Kevin Bright, Marta Kauffman és David Crane mellett. Az epizód a Warner Bros. Unscripted Television gyártásában készült, együttműködésben a Warner Horizon, a Fulwell 73 Productions és a Bright/Kauffman/Crane Productions cégekkel. Executive producerei továbbá Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry és Schwimmer is. Társproducerek: Emma Conway, James Longman és Stacey Thomas-Muir.

A Jóbarátok: újra együtt tehát az HBO Maxhoz hasonlóan május 27-én kerül fel az HBO GO kínálatába. A streamingcsatornán már elérhető a Jóbarátok mind a 10 évada szinkronnal és felirattal.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.