Hírek

A virtuális valóságba költözött A sötét ötven árnyalata

sötét ötven árnyalataHamarosan bárki beléphet Christian Grey hálószobájába, hogy alaposan körülnézhessen.

Sokan találgatták, milyen többletet tud adni a nézőknek A szürke ötven árnyalata két folytatása. Nos, a rendező, James Foley elárulta, min csodálkozhatnak majd a nézők A sötét ötven árnyalatával és A szabadság ötven árnyalatával kapcsolatban. Néhány jelenetet a virtuális valóságban is leforgattak, vagyis a néző ott lehet majd és alaposan körül is nézhet Ana és Christian hálószobájában. Annyit azonban meg kell jegyezni, hogy az élményt nem a moziban lehet majd élvezni, hanem a film promóciós anyagaiban, amikhez az interneten lehet hozzáférni. Foley számára azonban nem kétséges, hogy ez a jövő útja: „Az ösztönöm azt súgja, hogy a mozi a virtuális valóság felé halad, mert ez a vizuális nyelv kiterjesztése – mondta a rendező a Universal stúdió panelbeszélgetésén. – A filmhez készített virtuális valóságbeli jelenetek új agyterületeket hódítottak meg a fejemben.”

Valószínűleg a trilógia harmadik részéhez is készülnek a virtuális valóság technikájával előállított jelenetek, de ezek is marketingcélból kerülnek a nézők elé, hogy ízelítőt kapjanak abból, milyen érzés, ha közvetlen közelről figyelhetik meg a két főhős erotikus kalandjait.

A sötét ötven árnyalata 2017. február 9-én kerül a hazai mozikba.

 

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..