Hírek

A Watchmen gyönyörű nézettséget hozott

Remek startot vett a Watchmen: az HBO nem produkált ilyen számokat a Westworld óta.

Watchmen, az HBO új vezető sorozata teljesítette a várakozásokat. Damon Lindelof sorozata, amelyet Dave Gibbons és Alan Moore ikonikus képregényéből adaptáltak, 1,5 millió amerikai nézőt ültetett le a mindenféle képernyők elé, ha az összes platformot nézzük, tehát az HBO-t, HBO Now-t és az HBO Go-t – írja a The Wrap.

Ez az HBO birodalom legerősebb sorozatnyitánya három éve, a Westworld 2016-os premierje óta. Csak a tévés HBO esti kilences nyitóvetítése 800 ezer embert érdekelt.

A sorozatot a kritika is ajnározva fogadta. „Drágának néz ki, de nem üres. A karakterek embersége kiemeli a képregényadaptációk közül, jórészt a kivételes szereplőgárda miatt, mint Regina King, Jeremy Irons és Don Johnson” – írták többek között.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. A Tárca rovatot vezeti. havasmezoi@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..