Hírek

A Westworld alkotója megőrjíti Hugh Jackmant – Reminiscence előzetes

Hugh Jackman főszereplésével készül egy ígéretes sci-fi noir keverék. A csavaros és hangulatos Reminiscence ráadásul a Westworld egyik alkotójától érkezik. Íme az első előzetes.

Lisa Joy rendezésében, aki többek között az HBO ünnepelt robotos sci-fijének élén is helyet foglal, érkezik egy különleges film, a Reminiscence.

Hugh Jackman egy megszállott magánnyomozót alakít, aki egy modern technológia segítségével újra és újra elmerül a múlt emlékeiben.

Egy félresiklott világban az emberek a múlt szép emlékeibe kapaszkodva próbálják túlélni a jelen szürkeségét. Jackman karaktere azonban ennél tudatosabb céllal bolyong az átélt pillanatok között. Egy nőt keres, aki a rövid, de annál sikeresebb viszonyukat követően egy napon egyszerűen eltűnik.

Jackman mellett olyan színészeket találunk a szereplőgárdában, mint Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton, Angela Sarafyan és Daniel Wu. De az előzetes alapján nem csak a színészi játék miatt lesz érdemes a film a figyelemre. Csavaros, látványos és igen csak hangulatos alkotásnak nézünk elébe, amely egyszerre használja a sci-fi és a noir elemeit.

A film egyidőben kerül az amerikai mozikba és az HBO Max kínálatába augusztus 20-án.

Hugh Jackmant utoljára a Romlott oktatásban láthattuk, amely hozott is neki egy Emmy-jelölést. Illetve ő is részese volt egy karanténos felolvasós sorozatnak, amelyben sztárok olvastak fel A herceg menyasszonya című regényből.

Most azonban, hogy a filmgyártás ismét beindult, a színész is jóval elfoglaltabb lesz az elkövetkező néhány évben.

A sztár a Reminiscence mellett másik 4 filmben is szerepelni fog hamarosan. Többek között belebújik Enzo Ferrari, Pál apostol és Robert Ames bőrébe, aki egy CIA operatív volt a 70-es, 80-as években. Ezeken kívül Laura Dern mellett ő vezeti majd Florian Zeller legújabb darabját is. A The Father után most jön a The Son.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés