Hírek

A zöld íjász is feltűnik a Tini nindzsa teknőcökben

Caseyjones-tmnt10A zöld íjász sztárja, Stephen Amell Casey Jones szerepében tűnik fel a Tini nindzsa teknőcök folytatásában – olvashatjuk a Digital Spy oldalán.

Már forog a mutáns teknőcök folytatása, Michael Bay – a film producere – Twitterén pedig egy képet is megnézhetünk Stephen Amellről, amit maszkkal és hokiütőval a kezében Casey Jonesként oszt igazságot kedvenc zöld tinijeinkkel együtt.

A filmben April O’Neilként visszatér Megan Fox, és feltűnik a háromszoros Oscar-jelölt Laura Linney is. Zuzó szerepét Tohoru Masamunétől Brian Tee veszi át a teknőcök 2016. június 3-án debütáló következő kalandjában.

A forgatókönyvért az első részt is jegyző Josh Appelbaum és André Nemec felelnek, míg a rendezői székben Dave Green cseréli Jonathan Liebesmant.

movies-stephen-amell-tnmt-2

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés