Hírek

Aaron Paul csatlakozott a Westworld 3. évadához

A Breaking Bad sztárja a dicstelen mozis kitérők után visszatér a sorozatok világához. A Westworldöt kéne valahogy gatyába ráznia.

A Deadline értesülései szerint Aaron Paul aláírt az HBO égisze alatt futó, Trónok harca pótléknak tervezett sci-fi western szériához, a Westworldhöz. A három Emmy-díjas színész a Breaking Bad és a The Path című sorozatok után ismét a televíziózás élvonalában szerepelhet. Egyelőre arról nincs hír, kinek a bőrébe bújhat az egykori Jesse Pinkman, de a sorozat szerelmesei máris vad spekulációba kezdtek a casting után.

Aaron Paulnak nem idegen a sorozatok világa: mindhárom Emmy-díját Bryan Cranston oldalán nyújtott alakításáért szerezte a Breaking Bad című kultikus sorozatban, ami öt évadot élt meg 2008 és 2013 között. Ezenkívül három évadban szerepelt a Hulu The Path című szériájában és Todd Chavez hangját kölcsönözte a Netflix BoJack Horseman című animációs őrületében. A mozivásznon ezzel szemben nem sok babér termett a számára, de látható volt a Need for Speed című primitív akciófilmtől Ridley Scott elnagyolt Mózes mozijáig, az Exodusig szinte mindenben.

A Westworld idei második, elképesztően zavaros, élvezhetetlen szezonja után így is 21 Emmy-jelölést szerzett. Jonathan Nolan és Lisa Joy sorozatának harmadik évada még nem kapott premierdátumot.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..