Hírek

Kiderült, kik lesznek az Ace Ventura 3. részének alkotói

Ace Ventura 3

Korábban megírtuk, hogy Jim Carrey ismét visszatérhet az Ace Ventura lökött nyomozójának szerepében, azóta pedig már a munkálatok is folynak, és azt is megtudtuk, kik állnak majd a folytatás mögött.

A kilencvenes évek közepén bebütáló Ace Ventura két részt élt meg: az első Állati nyomozó, a második pedig Hív a természet alcímen futott. Utóbbi forgatási munkálatai során több akadályba is ütköztek az alkotók, emiatt a folytatás nem igazán jött szóba, egészen 2019-ig.

Jim Carrey-t legutóbb Dr. Robotnyikként (Dr. Eggman) láthattuk, azaz a Sonic, a sündisznó főgonoszaként, és a hírek szerint az Ace Ventura harmadik részében is ennek alkotóival fog együtt dolgozni.

A forgatókönyvért a Sonic, a sündisznó írói, Patrick Casey és Josh Miller felelnek, akik már hozzá is láttak a munkához, méghozzá Jim Carrey-vel közösen.

A színész emellett a Sonic-film második részének munkálataival van elfoglalva, ugyanis 2022-ben Dr. Robotnyik szerepében is újrázik. Casey és Miller egyébként összeszokott írópáros, együtt dolgoztak a DC Powerless című sitcom-ján és a Hulu horrorján, A sötétség titkain is.

Az első két részt a Morgan Creek produkciós cég gyártotta, és egy friss interjúban annak egyik képviselője elárulta: „Nagyon izgatottak vagyunk a franchise fejlesztése miatt. A film hivatalos Facebook-oldalán 3 millió rajongó követeli a folytatást. Az Ace Ventura visszatér az Amazon égisze alatt, a Sonic íróinak pedig ez lesz az eddigi egyik legnagyobb dobása.”

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés