Hírek

Jön az Ace Ventura 3. – Jim Carrey lehet újra az állati vicces nyomozó

Jim Carrey addig mondogatta éveken át, hogy újra belebújna a lökött detektív bőrébe, míg mostanra – úgy tűnik – valóság lehet belőle.

Jim Carrey az 1990-es évek közepén volt pályája zenitjén. A gumiarcú színész 1994-ben például három olyan filmben is megcsillogtathatta komikusi tehetségét, amelyeket üzleti sikerként is értékelhettünk, és Carrey-t rövid idő alatt sztárstátuszba emelték. Ezek a filmek: A maszk, a Dumb és Dumber, és az Ace Ventura: Állati nyomozó. Ez utóbbi akkora siker lett, hogy a Warner Bros. rögtön el akarta készíteni a folytatást.

A színész először tartott a gyors újrázástól, viszont a 15 millió dolláros gázsi és a szabadság a rendező személyének megválasztásában hamar meggyőzte őt.

Végül Tom DeCerchio ült a direktori székbe. A forgatás nagyon feszült hangulatban zajlott, és számtalan probléma gördült az alkotók elé a projekt szinte teljes időtartamában.

Jim Carrey ezek miatt nem jó szívvel gondolt vissza az Ace Ventura 2.-re. A további folytatás így sokáig szóba se jöhetett. Évekkel ezelőtt viszont már többször meglebegtette a sztár, hogy legendás szerepei közül többet felelevenítene újra, így Stanley Ipkiss (A maszk) vagy Ace Ventura gúnyáját is szívesen magára öltené újra.

https://www.youtube.com/watch?v=JMOxT9HP7oY

A We Got This Covered óvatosan fogalmaz, szerintük az információ egyelőre inkább pletyka, legfeljebb félhivatalos hír. Mindenesetre a Warner Bros. vagy Jim Carrey hivatalos bejelentését érdemes megvárnunk. Egy ilyen volumenű hír felröppenése után nem telik el sok idő, és érkezik a megerősítés vagy a cáfolat.

A színészt legközelebb a Sonic, a sündisznó című filmben láthatjuk.

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Kinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés