Hírek

Jön az Ace Ventura 3. – Jim Carrey lehet újra az állati vicces nyomozó

Jim Carrey addig mondogatta éveken át, hogy újra belebújna a lökött detektív bőrébe, míg mostanra – úgy tűnik – valóság lehet belőle.

Jim Carrey az 1990-es évek közepén volt pályája zenitjén. A gumiarcú színész 1994-ben például három olyan filmben is megcsillogtathatta komikusi tehetségét, amelyeket üzleti sikerként is értékelhettünk, és Carrey-t rövid idő alatt sztárstátuszba emelték. Ezek a filmek: A maszk, a Dumb és Dumber, és az Ace Ventura: Állati nyomozó. Ez utóbbi akkora siker lett, hogy a Warner Bros. rögtön el akarta készíteni a folytatást.

A színész először tartott a gyors újrázástól, viszont a 15 millió dolláros gázsi és a szabadság a rendező személyének megválasztásában hamar meggyőzte őt.

Végül Tom DeCerchio ült a direktori székbe. A forgatás nagyon feszült hangulatban zajlott, és számtalan probléma gördült az alkotók elé a projekt szinte teljes időtartamában.

Jim Carrey ezek miatt nem jó szívvel gondolt vissza az Ace Ventura 2.-re. A további folytatás így sokáig szóba se jöhetett. Évekkel ezelőtt viszont már többször meglebegtette a sztár, hogy legendás szerepei közül többet felelevenítene újra, így Stanley Ipkiss (A maszk) vagy Ace Ventura gúnyáját is szívesen magára öltené újra.

https://www.youtube.com/watch?v=JMOxT9HP7oY

A We Got This Covered óvatosan fogalmaz, szerintük az információ egyelőre inkább pletyka, legfeljebb félhivatalos hír. Mindenesetre a Warner Bros. vagy Jim Carrey hivatalos bejelentését érdemes megvárnunk. Egy ilyen volumenű hír felröppenése után nem telik el sok idő, és érkezik a megerősítés vagy a cáfolat.

A színészt legközelebb a Sonic, a sündisznó című filmben láthatjuk.

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Cinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya