Hírek

Adam Driver és dínók? Ez ütős lesz! – 65 előzetes

65-Adam-Driver

A 65 története ezzel a tőmondattal összefoglalható: Adam Driver sci-fi fegyverekkel a dinoszauruszok ellen. Kell ennél több egy filmbe?

A Sony Columbia Pictures közzétette a vadonatúj sci-fi thrillerjének előzetesét. A 65 főszereplői a kétszeres Oscar-jelölt színész Adam Driver (Fehér zaj), Ariana Greenblatt (In the Heights) és Chloe Coleman (Avatar: A víz útja).

Driver egy balesetet szenvedő űrhajóst, Millst alakítja, aki egy másik túlélő, Koa (Greenblatt) társaságában egy idegen bolygón kényszerül leszállni. Később azonban kiderül,

ez az idegen bolygó, a Föld… 65 millió évvel ezelőtt.

Igazi A majmok bolygója fordulat, amit már az előzetes is lelő, de a 65 még lehet igazán vad túlélő kalandfilm, ahogy a párosnak át kell kelnie a vérszomjas dinoszauruszokkal tarkított vidéken.

A film forgatókönyvírói és rendezői Scott Beck és Bryan Woods, akik korábban a Hang nélkül első részét írták. Rendezői munkáik közül a 2019-es Prédák című horrorfilm volt a legutóbbi. A film egyik producere pedig nem más, mint a Tobey Maguire főszereplésével készült Pókember-filmek és a Doktor Strange folytatásának rendezője, Sam Raimi – írja a Variety.

Adam Driver 2021-ben sűrű évet tudhatott magáénak (Annette, Az utolsó párbaj és A Gucci-ház), 2022-ben egyedül csak a Fehér zajban láthatjuk majd december 30-tól a Netflixen. Jövőre a 65 mellett szerepelni fog Michael Mann Ferrari című filmjében, ahol a címszereplőt, Enzo Ferrarit alakítja majd.

A 65 Magyarországon március 9-én érkezik a mozivásznakra, forgalmazója az InterCom.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com