Hírek

Robert Downey Jr. és Robert Pattinson játszik Adam McKay új politikai szatírájában

McKay ismét ahhoz nyúl, amihez a legjobban ért: egy sötét politikai szatírát tár majd elénk. Az Average Height, Average Build középpontjában egy sorozatgyilkos áll.

A politikai és társadalmi témákat egyedi humorával ötvöző rendező olyan remekművei után, mint A nagy dobás, Az alelnök, a Ne nézz fel! és A híres Ron Burgundy legendája után egy újabb izgalmasnak ígérkező nagy dobásra készül. Nem csak McKay neve miatt várós azonban az Average Height, Average Build: a rendező ismét a legnagyobbak közül válogatott filmjéhez, ezúttal Robert Downey Jr-t és Robert Pattinsont választota ki a főszerepekre.

A részleteket egyelőre homály fedi, de annyit már tudni, hogy a politikai szatíra egy sorozatgyilkost követ, aki egy politikai mandátumért versing, azzal a rejtett, baljós szándékkal, hogy a törvényeket kedvezőbbé alakítsa a hozzá hasonló gyilkosok számára. A nemmindennapi felütés adott tehát, ha hozzáadjuk, kik dolgoznak a kivitelezésen, bőven megvan az esély, hogy egy újabb remek McKay-filmmel fogunk gazdagodni. Nem meglepő módon egyébként a Collider értesülései szerint ezt a bizonyos főhőst Pattinson hívja majd életre.

A hírek szerint az Average Height, Average Build-et meglehetősen magas költésgvetésű alkotásnak szánják, ami néhány stúdiót elrettenthet, de nem valószínű, hogy ilyen stáblistával ne csapna le rá egy nagy stúdió.

 McKay legutóbbi alkotása, a Ne nézz fel! sokáig a Netflix egyik legnézettebb filmje volt 360 millió nézőjével, még ha a kritikusok körében vegyesebb volt is a fogadtatása. Pattinson legutóbbi projektje Matt Reeves Batman-je volt, jelenleg készülő filmje pedig a Mickey 17, amelyben Naomi Ackie és Steven Yeun mellett szerepel. Eközben Robert Downey Jr. izgalmas és merész vállalása Hitchcock Vertigo-adaptációjának főszerepe.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!