Hírek

Adam McKay Marvel-álma az Ezüst Utazó

„Bármit megtennék, hogy megcsinálhassam az Ezüst Utazót” – nyilatkozta a Vice rendezője, Adam McKay.

Az Ezüst Utazó Stan Lee és Jack Kirby 1966-ban a Fantasztikus Négyes ellenfeleként megszületett karaktere volt, aki 2007-ben már a szélesvásznat is meghódított A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó című filmben.

Adam McKay Josh Horowitz Happy Sad Confused podcastjében árulta el titkos álmát. Korábban már volt szó róla, hogy Kay a Hangya rendezőjeként beléphet a Marvel-univerzumba, de ezt a lehetőséget a direktor visszautasította. Később íróként mégis részt vett a projektben: „Nagyon élveztem Feige-gel (Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője – a szerk.) dolgozni. Nagyon szívesen visszatérnék és dolgoznék velük, van egy nagy, egy hatalmas Hangya-poszterem Stan Lee aláírásával.”

Horowitz azt is megkérdezte McKay-től, benne volt-e A galaxis őrzői harmadik részének esetleges rendezői között. „Beszélgettünk róla…”

McKay azt is elmondta, szívesen csinálna filmet Nováról is, az 1976-ban debütált képregényhősről is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.