Hírek

Adam McKay Marvel-álma az Ezüst Utazó

„Bármit megtennék, hogy megcsinálhassam az Ezüst Utazót” – nyilatkozta a Vice rendezője, Adam McKay.

Az Ezüst Utazó Stan Lee és Jack Kirby 1966-ban a Fantasztikus Négyes ellenfeleként megszületett karaktere volt, aki 2007-ben már a szélesvásznat is meghódított A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó című filmben.

Adam McKay Josh Horowitz Happy Sad Confused podcastjében árulta el titkos álmát. Korábban már volt szó róla, hogy Kay a Hangya rendezőjeként beléphet a Marvel-univerzumba, de ezt a lehetőséget a direktor visszautasította. Később íróként mégis részt vett a projektben: „Nagyon élveztem Feige-gel (Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője – a szerk.) dolgozni. Nagyon szívesen visszatérnék és dolgoznék velük, van egy nagy, egy hatalmas Hangya-poszterem Stan Lee aláírásával.”

Horowitz azt is megkérdezte McKay-től, benne volt-e A galaxis őrzői harmadik részének esetleges rendezői között. „Beszélgettünk róla…”

McKay azt is elmondta, szívesen csinálna filmet Nováról is, az 1976-ban debütált képregényhősről is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya