Hírek

Adam McKay új vígjátéka a Netflixen debütál

A Ne nézz fel! rendezőjének új vígjátéka, az Average Height, Average Build az előző filmhez hasonlóan a Netflixen debütál Robert Pattinsonnal, Amy Adamsszel és Robert Downey Jr.-ral.

A politikai szatírában Pattinson egy sorozatgyilkost játszik, aki felfogad egy lobbistát (Amy Adams), hogy megváltoztassa a törvényt, hogy könnyebben elkövethesse a gyilkosságait. A csapatot erősíti Robert Downey Jr. Is, aki egy nyugdíjas zsarut alakít. A filmben feltűnik még Forest Whitaker és Danielle Deadwyler is, a további szereplőket a streamingóriás később jelenti be. 

A filmet McKay Hyperobject Industries nevű cége fogja gyártani Kevin Messick producerrel együtt. A Netflix sokat vár a filmtől, hiszen az előző közös munka, a Ne nézz fel! minden idők második legnépszerűbb filmjük volt, amelyet a megjelenését követő első 28 napban közel 360 millióan néztek meg. A film 92 országban került az első helyre a streamingszolgáltató listáján. 

McKay számtalan elismerést kapott korábbi valós problémákat feszegető vígjátékaival. A nagy dobás című filmjéért Oscar-díjat kapott a legjobb adaptált forgatókönyvért, de összesen hétszer jelölték különböző kategóriákban: kétszer A nagy dobáséért, és háromszor Az alelnökért.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com