Hírek

Adam Sandler 4 új Netflix filmhez, Owen Wilson pedig a Loki sorozathoz írt alá

uncut gems 1 adam sandler

Tovább épül Adam Sandler és a Netflix eddig gyümölcsöző kapcsolata, míg Owen Wilson Tom Hiddleston oldalán szerepel majd a Loki sorozatban.

Adam Sandler és a Happy Madison Productions 2014-ben egyszer már aláírt a streaming óriással, akkor hat alkotásról szólt a megegyezés. Ezek között volt a Nevetséges hatos, a The Week Of, illetve a tavalyi év legnézettebb Netflix filmje is, a Murder Mystery.

Íme a lista a további filmekről és sorozatokról, amikre legtöbbet kattintottak 2019-ben.

Most pedig újabb négy filmre írt alá a színész és a Netflix. Egyébként éppen mától látható az oldalukon Sandler Oscar-közeli alakításával az Uncut Gems, amelynek a Netflix kezeli a nemzetközi jogait.

Nem Sandler az egyetlen azonban, aki nagy fába vágta a fejszéjét a napokban: Owen Wilson, aki utoljára 2017-ben szerepelt mozifilmben leszerződött a Disney+ Loki sorozatához. A Marvel egyik legikonikusabb karaktere saját sorozattal érkezik az új streaming csatornára, amely nem meglepően a képregényes és a Star Wars világ sikerét igyekszik első körben meglovagolni.

Hogy pontosan milyen szerepre is szól Wilson felkérése, azt egyelőre nem tudni, azt leszámítva, hogy fontos és állandó karakter bőrébe bújik majd a színész. Mellette egyébként – a főszereplő Tom Hiddlestont nem nézve – eddig egyedül Sophia Di Martino nevét lengette be a sorozat, akit a Yesterdayből ismerhetünk.

A Loki első évadát 6 részesre tervezik, a projekt mögött pedig Michael Waldron (Rick and Morty) és Kate Herron (Sex Education) állnak.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com