Hírek

Adam Sandler 4 új Netflix filmhez, Owen Wilson pedig a Loki sorozathoz írt alá

Tovább épül Adam Sandler és a Netflix eddig gyümölcsöző kapcsolata, míg Owen Wilson Tom Hiddleston oldalán szerepel majd a Loki sorozatban.

Adam Sandler és a Happy Madison Productions 2014-ben egyszer már aláírt a streaming óriással, akkor hat alkotásról szólt a megegyezés. Ezek között volt a Nevetséges hatos, a The Week Of, illetve a tavalyi év legnézettebb Netflix filmje is, a Murder Mystery.

Íme a lista a további filmekről és sorozatokról, amikre legtöbbet kattintottak 2019-ben.

Most pedig újabb négy filmre írt alá a színész és a Netflix. Egyébként éppen mától látható az oldalukon Sandler Oscar-közeli alakításával az Uncut Gems, amelynek a Netflix kezeli a nemzetközi jogait.

Nem Sandler az egyetlen azonban, aki nagy fába vágta a fejszéjét a napokban: Owen Wilson, aki utoljára 2017-ben szerepelt mozifilmben leszerződött a Disney+ Loki sorozatához. A Marvel egyik legikonikusabb karaktere saját sorozattal érkezik az új streaming csatornára, amely nem meglepően a képregényes és a Star Wars világ sikerét igyekszik első körben meglovagolni.

Hogy pontosan milyen szerepre is szól Wilson felkérése, azt egyelőre nem tudni, azt leszámítva, hogy fontos és állandó karakter bőrébe bújik majd a színész. Mellette egyébként – a főszereplő Tom Hiddlestont nem nézve – eddig egyedül Sophia Di Martino nevét lengette be a sorozat, akit a Yesterdayből ismerhetünk.

A Loki első évadát 6 részesre tervezik, a projekt mögött pedig Michael Waldron (Rick and Morty) és Kate Herron (Sex Education) állnak.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya