Hírek

Új közös projektet jelentett be Adam Sandler és Josh Safdie

A negyedik alkalommal dolgozik együtt Adam Sandler a Safdie tesók valamelyikével: most egy stand-up est adta az apropót.

Benny Safdie és Josh Safdie, a Jólét és a Csiszolatlan gyémánt alkotói már nem dolgoznak együtt, útjaik szétváltak. Míg Benny Safdie olyan filmekben szerepel, mint az Oppenheimer, és olyan sorozatot készít, mint a The Curse, addig Josh Safdie maradt a rendezésnél. Hamarosan Adam Sandlerrel forgatja aktuális projektjét, amely a Csiszolatlan gyémánt és a 2020-as Goldman v. Silverman című rövidfilm után a harmadik közös produkció lesz. Viszont rögtön közbeékelődött a negyedik, ugyanis Adam Sandler legújabb stand-up estje hamarosan a Netflixen landol, és a rendező ott is közreműködik.

Sandler utoljára 2018-ban mutatott be stand-upot a Netflixen:

a 100% Fresh pozitív kritikákat kapott, és méltatták a humorista színészt, hogy jól játszik rá színpadi erősségeire. A streaming-szolgáltató az elmúlt években igazi otthont teremtett a sztárnak, hiszen saját produkcióiból rengeteg jelent meg. A Happy Madison Productions munkáiból többek közt a Hubie, a halloween hőse, A másik Missy, a Gyagyás gyilkosság és a Sandy Wexler is itt debütált. Ezek mellett pedig Sandler egy-két fokkal komolyabb szerepeit is láthattuk a Mindent egy lapra, a The Meyerowitz Stories és a Ne merészelj eljönni a bát micvámra képében.

Közelgő stand-up előadásának bemutatója egyelőre nem ismert.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!