Hírek

Adam Sandler LeBron James-szel készít kosárlabdás filmet a Netflixre

A történetben Sandler egy kosaras-felfedezőt alakít, James pedig producerként támogatja a filmben.

A Last Dance vártnál is nagyobb sikere után a Netflix némi képzavarral meglovagolja a kosárlabda-hullámot, és rögtön előállt egy jó kis NBA-s sportfilmmel. Ehhez társra talált napjaink legnagyobb játékosa, LeBron James személyében, aki producerként segít megvalósítani a filmet – tudta meg a Collider.

A Hustle címen futó projekt csapata a korai stádium ellenére szinte teljes mértékben összeállt: Jeremiah Zagar lesz a rendező (We the Animals), a forgatókönyvet pedig Taylor Materne és Will Fetters írják. Előbbi kosárlabdás videojátékokhoz asszisztált eddig, utóbi pedig olyan forgatókönyveket jegyez, mint a Csillag születik vagy az Emlékezz rám!

A történetről eddig annyi ismert, hogy Sandler egy sporttehetség-felfedezőt alakít majd (idegen eredetű szóval scoutol), akit igazságtalanul kirúgnak.

A főhős ugyanis külföldön egyszer csak megpillant egy olyan tehetséget, akiből egy emberöltőben egyetlen akad. Az ifjú titán és az idős edző összefognak, hogy bebizonyítsák Amerikának, mindkettejüknek helye van az NBA-ben.

Hogy honnan érkezik a tálentum, az egyelőre homályos, de a hírek szerint az eredeti szkriptben egy kínai sportolóról van szó. A Collider szerint ezt vélhetően megváltoztatják, és feketebőrűre cserélik a főhőst, ez egyelőre azonban csak találgatás. Mivel a premier dátuma még nem ismert, ezért addig csak találgatások zajlanak majd a Hustle-lel kapcsolatban.

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya