Hírek

Adam Sandler május 4-én debütál az SNL-ben

Adam Sandler vezeti a május 4-ei Saturday Night Live-ot. Ezzel visszatér oda, ahol hollywoodi karrierje előtt ismertté vált az amerikai háztartásokban.

May the 4th be with you – reméljük, ez a poén is elhangzik majd a Nemzetközi Star Wars napon, amikor Adam Sandler debütál az SNL házigazdájaként – adta hírül pénteken a Variety. Mondhatni, ez egy igazi come back, hiszen Sandler 1990-ben éppen az SNL szövegírójaként kezdte pályafutását a tévéshow világában, majd 1991-1995 között számos karaktert alakított a műsor videóiban.

A fentebb látható, a maga idejében nagyon népszerű „The Chanukah Song”-on kívül ikonikus volt még Opera Man. Ez az Adam Sandler által játszott figura áriában énekelte el a hét legfontosabb híreit, de ő volt Hank Gelfand is, aki feleségével, Beverlyvel (Chris Farley) adta elő rendszeres szitkomjait.

A színész egyébként ma sincs messze a műfajtól, a Netflixen fut például legújabb 100% Fresh című stand up műsora, ami nagy kritikai sikernek örvend. De hamarosan érkezik a Murder Mystery, amiben a 2011-es Kellékfeleség után ismét együtt szerepel Jennifer Anistonnal.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya