Hírek

Adam Sandler május 4-én debütál az SNL-ben

Adam Sandler vezeti a május 4-ei Saturday Night Live-ot. Ezzel visszatér oda, ahol hollywoodi karrierje előtt ismertté vált az amerikai háztartásokban.

May the 4th be with you – reméljük, ez a poén is elhangzik majd a Nemzetközi Star Wars napon, amikor Adam Sandler debütál az SNL házigazdájaként – adta hírül pénteken a Variety. Mondhatni, ez egy igazi come back, hiszen Sandler 1990-ben éppen az SNL szövegírójaként kezdte pályafutását a tévéshow világában, majd 1991-1995 között számos karaktert alakított a műsor videóiban.

A fentebb látható, a maga idejében nagyon népszerű „The Chanukah Song”-on kívül ikonikus volt még Opera Man. Ez az Adam Sandler által játszott figura áriában énekelte el a hét legfontosabb híreit, de ő volt Hank Gelfand is, aki feleségével, Beverlyvel (Chris Farley) adta elő rendszeres szitkomjait.

A színész egyébként ma sincs messze a műfajtól, a Netflixen fut például legújabb 100% Fresh című stand up műsora, ami nagy kritikai sikernek örvend. De hamarosan érkezik a Murder Mystery, amiben a 2011-es Kellékfeleség után ismét együtt szerepel Jennifer Anistonnal.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..