Hírek

Adam Sandler újra a Csiszolatlan gyémánt rendezőivel forgat

uncut gems 1 adam sandler

A Netflix megrendelte a Csiszolatlan gyémánt rendezőpárosának új filmjét, aminek főszereplője ezúttal is Adam Sandler lesz.

Bár Adam Sandler már a Mindent egy lapra sajtóeseményein sem rejtette véka alá, hogy készül valami izgalmas a Safdie-testvérek háza táján, most a Netflix is hivatalossá tette:

Adam Sandler főszereplésével érkezik a Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) rendezőinek új filmje.

Josh és Benny Safdie a rendezésen túl az írói és produceri feladatokat is vállalta. A film egyelőre cím nélküli, a forgatás pedig leghamarabb 2023 második negyedévében várható. A Deadline egy a projekthez közel álló forrásra hivatkozva azt állítja, a filmkészítő testvérpár már az utolsó simításokat végzi a forgatókönyvön. Egyelőre a film cselekményét homály fedi, de nem hivatalos források szerint a profi kártyagyűjtés világában játszódik majd.

Sandler és a Safdie-testvérek újabb közös filmje már a Csiszolatlan gyémánt után felmerült. A film példátlan visszhangra talált a kritikusok és a nézők körében is, Sandler pedig végérvényesen bebizonyította, nem csak az ostoba vígjátékok visszatérő hőse. Adam Sandler színészi kvalitásairól és komédiáiról korábban egy vádirat formájában értekeztünk.

A Csiszolatlan gyémánt után Sandler visszatért jól bejáratott karaktertípusainak egyikéhez a Hubie, a halloween hősében, majd csaknem két év után bemutatták a Mindent egy lapra című sportfilmjét. A film hasonlóan jó kritikákat kapott. Adam Sandler következő három filmje már az utómunka fázisában jár. A 2023-ban érkező Spacemanben olyan színészek is szerepet kaptak, mint Paul Dano, Carey Mulligan és Isabella Rossellini. A You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah és a Gyagyás gyilkosság folytatásához egyelőre nem tartozik premierdátum.

A Safdie-testvérek Adam Sandlerrel készített filmjük előtt Robert Pattinsonnal forgatták a Jólét című formabontó gengszterfilmet.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com