Hírek

Ezért imádjuk Ethan Hawke-ot: Adopt a Highway előzetes

Szívfacsaró és emberközeli drámának ígérkezik az Adopt a Highway, Ethan Hawke pedig megint nagyot fog alakítani.

Az egyre nagyobb babérok törő Blumhouse produkciós céget általában a horrorjairól (Tűnj el!, Mami) ismerjük, pedig a vezetői néha odaállnak más zsánerbe tartozó filmalkotások mögé is (Csuklyások). Ilyen lesz például az eddig színészként ismert Logan Marshall-Green (Upgrade, When They See Us) rendezői debütálása,

ami már első blikkre is egy finom, szociálisan érzékeny drámának tűnik.

A történet egy férfiról szól – őt játssza majd Ethan Hawke -, aki éppen a börtönből szabadul, ahol 21 éves büntetését töltötte. Több mint két évtized a társadalmon kívül épp elég idő hozzá, hogy ne találja a helyét a világban. De hogyan legyek jó, ha nem tudom, hogy kéne jónak lenni?

A megoldás, és a megváltás egy szemetes konténerben talál rá a főszereplőre egy kisbaba képében, akit nem egyszerűséggel kidobtak. Csakhogy semmi nem ilyen egyszerű és ez jól látszik az előzetesben, amelynek megvannak a maga éteri, mélyen humánus, ugyanakkor szívfacsaró pillanatai is.

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..