Hírek

Ezért imádjuk Ethan Hawke-ot: Adopt a Highway előzetes

Szívfacsaró és emberközeli drámának ígérkezik az Adopt a Highway, Ethan Hawke pedig megint nagyot fog alakítani.

Az egyre nagyobb babérok törő Blumhouse produkciós céget általában a horrorjairól (Tűnj el!, Mami) ismerjük, pedig a vezetői néha odaállnak más zsánerbe tartozó filmalkotások mögé is (Csuklyások). Ilyen lesz például az eddig színészként ismert Logan Marshall-Green (Upgrade, When They See Us) rendezői debütálása,

ami már első blikkre is egy finom, szociálisan érzékeny drámának tűnik.

A történet egy férfiról szól – őt játssza majd Ethan Hawke -, aki éppen a börtönből szabadul, ahol 21 éves büntetését töltötte. Több mint két évtized a társadalmon kívül épp elég idő hozzá, hogy ne találja a helyét a világban. De hogyan legyek jó, ha nem tudom, hogy kéne jónak lenni?

A megoldás, és a megváltás egy szemetes konténerben talál rá a főszereplőre egy kisbaba képében, akit nem egyszerűséggel kidobtak. Csakhogy semmi nem ilyen egyszerű és ez jól látszik az előzetesben, amelynek megvannak a maga éteri, mélyen humánus, ugyanakkor szívfacsaró pillanatai is.

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg néhány könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében olvas és sorozatokkal foglalkozik, díjszezon idején pedig a díjszezonnal.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com