Hírek

Adrien Brody csatlakozott Wes Anderson új filmjéhez

Adrien-Brody-Grand-Budapest-Hotel

A The French Dispatch után újra Wes Anderson filmben fog szerepelni Adrien Brody Bill Murray és Tilda Swinton mellett.

A Deadline értesülései szerint Adrien Brody csatlakozik Bill Murray-hez és Tilda Swintonhoz Wes Anderson új filmjében. Az egyelőre cím nélküli film a tervek szerint Spanyolországban forog majd és (elméletileg) jövőre be is mutatják.

A készülő filmről egyelőre annyit tudni, hogy Anderson írja és rendezi azt. A rendező legutóbbi filmje, a The French Dispatch július 12-én debütált az idei cannes-i filmfesztiválon. Az említett színészek mindegyike szerepel a hazánkba is remélhetőleg hamarosan megérkező stílusfilmben. A bizarr és humoros film egy közzétett jelenetéről mi is írtunk.

Adrien Brody-nak a tervezett következő film lesz az ötödik, ahol együtt dolgozik a senkivel sem összekeverhető rendezővel. Korábbiak voltak a The French Dispatch mellett a Grand Budapest Hotel, A fantasztikus Róka úr és az Utazás Darjeelingbe.

Brody a mozifilmekben és a tévésorozatokban is rendszeresen szerepel. A hírek szerint nagyobb szerepe lesz az Utódlás harmadik évadában. A színész lesz Pat Riley kosárlabda-játékos is az HBO egyelőre cím nélkül készülő Lakers minisorozatában. A filmek terén a Netflix Marilyn Monroe életéről szóló Blonde című filmjében vállalt szerepet, de egy bűnügyi film is érkezik vele és Sam Rockwellel.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com